Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azt, hogy este ne egyetek...

Azt, hogy este ne egyetek (akik fogyóznak), hogy bírjátok ki? (lenn tovább)

Figyelt kérdés
mert én nekem ezt a legnehezebb megállni, nektek könnyű? lefoglaljátok magatokat vagymi? léccives normálisan!
2011. júl. 19. 09:19
1 2
 1/20 Simca válasza:
0%
[link] Have fun !
2011. júl. 19. 09:25
 2/20 anonim ***** válasza:
72%

Én eszem este is, persze nem 10-kor. (Bár tegnap pl. ettem egy szelet dinnyét, mert iszonyat meleg volt és nagyon kívántam, nem hiszem, hogy bármit elszúrtam volna vele - ma is megyek tornázni.)

Amúgy 7-8 között szoktunk vacsorázni, és éjfél körül lefeküdni. Nem kell bezabálni, de vacsorázni kell. Nem lehet déltől másnap reggelig koplalni.

2011. júl. 19. 09:38
 3/20 anonim ***** válasza:
este is lehet enni de csak fehérjét (pl zsírszegény tűró), én ha megéhezek este akkor benyomok egy kovi ubit, attól jóllakom, mert savanyú és utána nem tudok mást enni :D
2011. júl. 19. 09:52
 4/20 anonim ***** válasza:

Én simán, nagyon ritkán van hogy éhes vagyok este.

Napközben rendesen kell enni (reggeli, tízórai, ebéd, uzsi), és akkor nem vagy este éhes.

2011. júl. 19. 09:53
 5/20 Simca válasza:
0%
De komolyan. remélem a linkelt cikket olvasod és nem ezeket a marhaságokat h este csak fehérjét.. úristen.. meg tudod indokolni megdönthetetlen érvekkel h miért CSAK fehérjét SZABAD enni este ? légyszives tedd meg.
2011. júl. 19. 10:00
 6/20 anonim ***** válasza:
igen megtudom, mert estére lassanfelszívódó fehérjék kellenek, amik egész este kitartanak, nem szénhidrátok és zsírok, hogy jól elraktározd!
2011. júl. 19. 10:02
 7/20 Simca válasza:
0%
Igen mert ha pl aerobozok 1 órát akkor az kerek 60 percig fog kcal-t égetni igaz? gratulálok !
2011. júl. 19. 10:04
 8/20 anonim ***** válasza:
úristen azt a cikket nehogy e hidd! elolvastam, ilyen hülyeséget még soha nem olvastam. minden fitness embert azt modnja hogy este már csak fehérjét, én meg inkább azoknak hiszek, nem egy internetes cikknek, azt a cikekt bárki megírhatta, de pl béres alexandra akin egy gram zsír se látszik, és olyan fitt hogy nem tudom, az szerintem jobban tudja ezeket mint egy kocka aki megírta ezt a cikket!
2011. júl. 19. 10:09
 9/20 anonim ***** válasza:
am ezt a cikk nem azt modnja hogy ehetsz este, hanem hogy úgy ehetsz hogy napközbe alig eszel és akkor te este kezded felfaln ia kalóriabeviteled nagy részét, hát ha még ez igaz is hogy így több zsírt égetsz, ember legyen aki kibírja éhezve egésznap, és este megtömi magát...
2011. júl. 19. 10:15
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
fehérjét eszek ha nagyon éhes vagyok. pl tegnap este 11kor ettem egy kis tofut mert nemtudtam volna aludni olyan éhes voltam. én napi 5-6x eszek és ha éhes vagyok akkor lefekvés előtt 1-2 órával még simán eszek fehérjét. fogynom már nem kéne de így is fogyok.
2011. júl. 19. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!