Nem bírok ellenállni a nasinak! Ti hogy bírjátok ki?
Hmm, nekem a génjeimből adódik hogy vékony vagyok, és akármit/akármennyit zabálok nem látszik meg (: Tökjó.
Kérdésre a válasz: Én sem bírok ellenállni a nasinak, de nem is akarok.
első::DDDD sok segítséget és önbizalmat adtál a kérdezőnek ;) amúgy én is vékony vagyok és zabálok mint állat.
szerintem mond magadba, hogy:ha ezt megeszem hájas disznó leszek. talán sikerül.
nekem ha nasizhatnékom támad kedvem akkor csinálok egy gyümölcsturmixot, vagy túrót/joghurtot mézzel és/vagy fahéjjal, gyümölccsel összekeverek
vagy 1-2 kocka étcsoki
müzli (a natúr és belevágok gyümölcsöt, mézet)
puffasztott búza és rászeletelek almát, narancsot:)
kakaó-tej+kakaópor(sima)-méz vagy édesítő
keksz-szűztea, korpovit, saját készítésű zabpehelykeksz minidg beválik:)
Gondolj bele, hogy ezek a cuccok, a csoki, keksz tesznek téged kövérré. Gondolj bele, hogy a sok gyümi, zöldség meg vékonnyá tesz^^ Én mindig ezt csináltam: ha megláttam egy szelet csokit utána rögtön a kövér oszt. társam (165-6 cmhez 78 kg) jutott eszembe, ahogy a szünetekbe tömte magába a kövér kis ujjaival a péksütiket, büfés nasikat, csokikat. Na rögtön elment a kedvem a csokievéstől...
Míg kiszúrtam magamnak egy csajt az évfolyamból akit mindig almát láttam enni (és szuper vékooony volt :) ) És mindig rá gondoltam: "nééézd csak, almát eszik, azért ilyen vékony. neked is ezt kéne enned, ha fogyni akarsz" -> ezt mondogattam magamnak.
De ez csak egy eléggé hülye módszer xd a lényeg hogy döntsd el: fogyni akarsz, vagy sem? Bevallom néha nekem is rohadtul hiányzott az édesség, de kibírtam és kijelenthetem tökéletesen megérte!!! (7 hónap alatt 13 kg, 1 kg se jött vissza pedig most heti 2szer kb. eszem édességet persze mozgok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!