Anyagilag hogy bírjátok a fogyókúrát?
Nekem semmi bajom nincs az egészséges/diétás ételekkel az árukon kívül.Nagyon nagyon szeretnék egészségesen élni, csirkemellet, és salátákat enni, tönkölylisztet meg nyírfa vagy esetleg barna cukrot.
Sokat hallottam a Norbi update termékekről, és rengeteg jó tapasztalatot is hallottam de számomra ez megfizethetetlen.
Az edzőterembe járás is drága megoldás, úgyhogy sportolok itthon.Tornázok meg ilyenek.
Hogy oldjátok meg az étkezést minimálbérből úgy, hogy az egészséges is legyen?
minimálbérből?? őszintén. sehogy se lehetne.
csak nem értem hogy akkor miért kell fogyókúráznia olyannak aki minimálbért kap. csoda hogy eszik néha néha.
Én sokkal kevesebbet költök élelmiszerre, mióta fogyózom.
Korábban vettem, de fogyókúra óta nem veszem a következőket: fagylalt, jégrém, csoki, szénsavas üdítőital, gyümölcslé, tejföl, kávétejszín, majonéz, mustár, ketchup, cukor, só, Delikát, rizs, burgonya, téliszalámi, zsemle.
Amiket veszek: teljes kiörlésű kenyér, csirkemell, csirkemellsonka, zsírszegény sajt, paradicsom, salátához valók (fejes saláta, uborka stb.), salátaöntetpor, Knor villámpác-por, ásványvíz, Danone Acitiva.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy fogyókúra előtt is többnyire a húsok közül a csirkemellett részesítettem előnyben. Sót, cukrot egyáltalán nem használok, kávét is cukor és tej nélkül iszom. Norbi update termékek nagyon jól hangzanak, de szerintem pénzkidobás az egész. A fent leírt élelmiszerek mellőzésével, illetve a felsoroltak fogyasztásával 4 hónap alatt 27 kg-ot fogytam.
Edzést egy több, mint 10 éves szobabiciklivel oldom meg (napi 1 óra), illetve a youtube-on nézhető Rubint Réka: Van öt perced? videókra tornázom.
Tehát én a fogyókúrát meg tudtam úgy oldani, hogy még spóroltam is.
Sok sikert Neked is!
Hát ezt nem tudom, hogy csinálod!
Nekem csak a tesco-s tejre, tescos tésztára tescos vajra, legolcsóbb húsra van pénzem.Hogyan jössz ki olcsóbban, ha mondjuk a tescos tej 140 Ft ami egészséges az pedig 250 Ft?És minden egyes vásárlásnál rápillantok azokra a termékekre amik egészségesek.Drágábbak.Akkor hogyan lehet ez?Te ingyen kapod az élelmiszerek egy részét?
Tényleg egy küzdelem, hogy kiválasszam a legolcsóbbat a termékek közül, mert hónap végére is kell pénz ételre.Más hogy tudja megoldani úgy, hogy egészséges legyen és olcsó?
hát mi is a Tesco-s tejet vesszük...
egyébként az a nagyobb baj, hogy ezek nagy része pl a tesco-s virsli meg ilyenek, nem az, hogy nem fogyókúrásak, hanem egyenesen sz@rok...és az a baj hogy nem valószínű hogy egészségesek.
de én is azt néztem, hogy már fogyni többe kerül mint hatalmasra hízni...
ha nem eszel chipset meg csokit hasonlókat, egyébként nem fontos az extra kajákat venni, pl én sose vettem mást csak fehér kenyeret, meg azt a félbarnának mondott szutykot, de mégis sikerült fogyni...én mindig azt mondtam hogy fogyni olcsóbb... persze nem úgy hogy minden nap a fitness menüt rendeljük a Norbitól, mert az megfizethetetlen és hülyeség.
Én pl.eddíg vettem egy kiló kenyeret az 170 ft.Most veszem(kettőnkre)a magvas kiflit vagy zsemlét és 300 ft.
Szerintem is drágább amúgy kicsit egészségesebben enni.
Régen úgy ettem h minden kajánál 2 szelet kenyér szendónak elkészítve,aztán áttértem erre a magvas zsömire és ugy csinálom h egy kajálásra egy zsömi megpakolva mindennel:vaj,szalámi,sajt jó gazdagon+paprika,paradicsom és bőven elég egy szendó és inkább ilyet eszem többször.
17:22 vagyok!
A "nem veszek" listából pont ezt kettőt hagytam ki: tésztafélék, tej. A tészta tele van szénhidráttal, fogyókúra alatt nem ajánlott a fogyasztása. Tejből sem ajánlott sok a zsírtartalma miatt.
Tény, hogy nem minimálbérből élek, de ha megnézed, én a spórolást a korábbi vásárlásaimhoz mérten értettem. Azelőtt naponta megettem kb. 1 Vienettát és legalább egy tábla csokit. Zsemléből, téliszalámiból és majonézből álló szendvicseket ettem reggelire, vacsorára, volt úgy, hogy napi 8-at! És persze ebédkor sem spóroltam a tésztafélékkel, amiket ma már egyáltalán nem eszek.
Csirkemellet én nagyobb tételben veszem a budaörsi Metro áruházban és lefagyasztom. Így az egységköltség alacsonyabb, mintha 0,5 kilónként venném a hentesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!