Akik kalória számolással fogyóznak, azok ha belefér esznek édességet, fagyit?
Igen. De nem "kattanok rá" semmire, vagyis: nem eszem minden nap fagyit, még akkor sem, ha beleférne. Akkor sem ettem minden nap édességet, amikor még nem akartam fogyni.
Egyszer olvastam egy táplálkozási szakkönyvben, hogy édességet kizárólag desszernek, étkezés után ajánlott enni, mert ha önállóan eszed, másképp hat a vércukrodra, meg valami összefüggés volt a főételben bevitt rostokkal is, hogy amiatt kevésbé hízlal (persze hízlal!), mintha önmagában eszed. Meg ha desszertnek eszed, kevesebb is elég.
Szia!
A mozgás tényleg nem rossz, sőőőt! élevezetessé teszi az egészet, és nem árt hogy a szervezeted ne az izmot bontsa első sorban.
Az édességgel az a helyzet hogy sok hasznos táőanyag nincsen benne. Ha csak édességet ennél és fogyni akarnál akkor eléggé lestrapálnád a szervezeted. Az izomztod, a teljesítményed, mindent.
Én aztmondom hogy ne csak arra menj hogy foggy, hanem hogy mait eszel az minőségi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!