Hgyan bírjátok rá magatokat a fogyókúrára?
Amióta az eszemet tudom,mindig is húsos lány voltam,sosem tartoztam a vékonyak közé.Mindig is vékony akartam lenni,és ha úgy vesszük már évek óta "fogyózom",ami mindig abból állt,hogy jó,akkor hétfőn/holnap elkezdem,de ma még zabálok egy nagyot.Aztán hétfőn/holnap jól is ment,max. 1 hétig,utána megint elcsábultam,aztán már mindegy volt,akkor megint zabáljunk 1-2 napig,majd hétfőn megint elkezdem.És ez így megy már régóta.Most 160 cm vagyok,65 kg,67 kg volt a max. télen.Mostanra már úgy vagyok vele néha,hogy én ilyen vagyok,és kész,akinek tetszem,annak hájasan is fogok tetszeni,meg különben se vagyok olyan dagadt,csak van rajtam fognivaló(ami igaz is!:D)
A lényeg,hogy most abban a stádiumban vagyok,amikor már kezdem magam elfogadni,de úgy érzem,hogy mégsem kéne talán,hanem igenis tenni azért,hogy fogyjak pár kilót,csinosabb legyek...etc.De nagyon nehéz!Egyszerűen nincs mi motiváljon!Cél nélkül lehetetlen ezt végig vinni!
17/L
igazad van cél nélkül ne is kezdj bele. tudod ez is olyan dolog mint elvégezni egy főiskolát vagy egy egyetemet, néha nagyon nehéz de a cél érdekében azért is megcsinálja az ember. táhát tűzd ki a célt, hogy igenis lefogyok. tegyél ki az áhított alakról egy képet, ez motiváljon.mondd el az ismerőseidnek hogy mi a terved így nagyobb súlya van a dolognak.
aztán olvass utána a dolgoknak ezzel elkezdessz felkészülni a diétára lelkiekben is. ha van lehetőséged keress fel egy személyi edzőt aki akár egy étrendet is összeállít neked és segít motiválni is.
Engem az motivál, hogy végre jobban érezzem magam a bőrömben. Igazából nem vagyok elhízott és nem is voltam, de van rajtam felesleg és ez zavar. Ráadásul az utóbbi időben hetente 2-3x végig kellett hallgatnom apám monológját, hogy hogy nézek ki, bálnabébi vagyok és társai. Eleinte tűrtem, egyik fülemen be a másik ki, de egy idő után ott motoszkáltak a fejemben ezek a nem túl kedves jezők, hasonlatok. Ezez az incidensek már csak a hab volt a tortán.
Azt mondtam, oké, itt a nyár, majd most lefogyok. Ez volt június 15.-én, azóta fogyózok, kb. 2kg-t fogytam azóta.
Kocogni szoktam, amikor már nem bírom, mindig elképzelem magam a kedvenc bikinimben szép karcsú lányként, aki végig sétál a Balaton-parton mosolyogva és van önbizalma, jól érzi magát. Mondanom sem kell, rögtön új erőre kapok és kocogok tovább:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!