velem az volt a baj hogy én nem vagyok éhes csak a tudat és ennem kell. Ezért már pár hete agyban elhatározom délután hogyha nem vagyok éhes akkor nem eszem, csak akkor ha tényleg az vagyok. Most sikerül is mert sokat dolgozom. Tegnap este 1 szelet dinnyét ettem.
2011. júl. 19. 12:23
12/20 anonim válasza:
Belenezek a tukorbe.
2011. júl. 19. 12:27
13/20 anonim válasza:
Hatalmas respect Simcának a linkelt cikkért :)
A legtöbb mainstream fitness guru elveinek nincs tudományos alapja. Bármennyire is tudományosan akarják megmagyarázni a gyakoriétkezés/nagyreggeli/sokfehérje/csakegészségeskaja elveiket, a valódi tudomány és emberek tapasztalata ezt cáfolja.
Leangains.com, brad pilon blogja, john barban blogja (és könyveik), warrior diet könyv számtalan tudományos kutatással alátámasztja saját elveit. Nézzetek utána, de tőlem nyugodtan sz.vathatjátok magatokat azzal, hogy este nem esztek :)
2011. júl. 19. 12:46
14/20 anonim válasza:
Én hatkor szoktam vacsorázni, általában én is fehérjét, ha olyan 22 körül megéhezem, akkor már csak egy pohár vizet iszom és alszom is :D
166cm / 50 kg
2011. júl. 19. 13:20
15/20 anonim válasza:
Ha napközben rendesen ennél, nem lennél estére éhes. Ha tehát kopog a szemed az éhségtől és azért eszel, akkor valamit rosszul csinálsz. Ha pedig csak rádjön az úgy ennék valamit című műsor, akkor megálljt kell parancsolni az agyadnak. Ezt hívják úgy, hogy akaraterő, ami nélkül nincs fogyás.
2011. júl. 19. 13:58
16/20 anonim válasza:
jó akkor egyed este a szénhidrátot ahogy a cikk írja, kiváncsi leszek hogy téll fogysz-e, de én inkább hallgatok a több millió emberre akik így fogytak le hogy este csak fehérjét ettek!
2011. júl. 19. 18:37
17/20 anonim válasza:
a több millió emberre hallgatás olyan mintha kis röpködő bogarak szokásait vennéd át, mert ők is sokan vannak :/
egyébként adom az esti fehérjét, szénhidrátra meg nem az lenne a lényeg, hogy fedezd az energiaigényed oszt' csá ?
hogy mikor eszed.. hát edzés előtt, meg után, alap. nyilván reggel is, hisz pár perc edzés van melóhelyen is (már akinek) illetve nap közben, mert a vércukorszintet fenn kéne tartani, fehérjét akkor is biztosítani kell a testnek.. ha meg még szükséges energiát bevinni, de már 19-20 óra körül teletömted magad, akkor nyilván enni kell még 22 órakor is, hiszen jobb esetben (vagy rosszabban?) akkor jöhet még a kis esti workout.. :)
2011. júl. 21. 09:09
18/20 anonim válasza:
én is szoktam este enni. májkrém plusz ubi. az a lényeghogy ne legyen benne szénhidrát
2011. júl. 21. 21:13
19/20 sarky35 válasza:
Est is ehetsz,mondjuk 6-kor,és nem szalonnára gondolok,de mondjuk egy szelet húst,10dkg körettel,mondjuk föttkrumpli,semmi nem raktározódik el,a lényeg a kevésen van!!!!
2011. dec. 21. 14:05
20/20 sarky35 válasza:
Amájkrémben nincs szénhidrát?????????ezt honnan vetted???olvasd el miből áll!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!