Fogyókúrázok. Mitől hízok 3 napja?
Eddig egész szépen mentek le a kilók. 64-ről 56-ra január eleje óta. Most viszont pár napja csak nő a súlyom, és már majdnem 58 vagyok.
Táplálkozás tegnap:
1db tepertős pogácsa
1db szendvics (teljes kiőrlésű kifli, 1 szelet csirkemell sonka, 1 szelet sajt)
0.5 tányér bolognai spagetti
Mait táplálkozás:
1db rántott csirkemell
4-5 szem sültkrumpli
1db röszti burgonya
2,5dl ivójoghurt (epres)
Mitől híztam 3 nap alatt 1 .5kg-t? Napi 4 órát sétáltam mindhárom nap.
A kalóriatöbblet hizlal...
Ha keveset eszel, tuti nem híztál. A súlyváltozás nem jelent semmit, az megtörténik. Én is tudok +/- 2 kilót változtatni a súlyomon 2 nap alatt, nagy ügy. Hosszabb távon kell nézni.
Azért nem ártana jobban enni, zöldség, több fehérje... Nem szinte csupa szénhidrát, nem a legjobb fajtából.
S persze koplalni se jó.
Amit megeszel az mind rossz. Alapvető tévhit van a fejedben.
A fogyás alapvetően a kaloria deficiten múlik, de ha egészségesek akarunk lenni nem csak könnyebbek akkor fontos milyen ételekkel érjük el.
Nincs süti, fehér liszt, krumpli, tészta, cukrozott joghurt, bő zsírban sült ételek és még sorolhatnám.
Tanácsolom, hogy olvasd el a Sárga kapszula című könyvet(ingyenesen elérhető), hogy képbe kerülj a helyes táplálkozással és mennyiségekkel.
Nekem is sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!