Miért hízok ha fogyókúrázok? :O
4napja kezdtem el
napi 2L víz
sok gyumolcs
semmi kenyér,csoki
napi 30perc torna
Ma reggel gondoltam ráállok a mérlegre pár dkg-val úgyis kevesebbet fog már mutatni....reméltem, erre meg 1kg-vel tobbet mutat..miért?? :O
17/L 165/77
és még sztem zt se lehet mondani h sokat eszek..:S
tegnap pl:
reggeli: natúr zabpehely tejjel
tízórai: dinnye maximális mértékben
ebéd: 2kis darab rántott cukkini sok sok uborkával,paradicsommal
vacsi: dinnye
Másik hiba, hogy nem szabad azonnal mérlegre állni. Vár még egy 2 hetet.
Tornát szerintem meg felviheted 1 órára, persze annak függvényében, hogy elegendő tápanyagot viszel be és nem koplalsz, mert az első 40 percben, csak a "lézengő" szénhidrátokat mozgod le, és utána ég csak a zsír. Amúgy meg ehetsz szénhidrátot is, főleg ebédre, csak számold a kalóriákat.
staje: ez nettó marhaság. a szervezet energiával megy. ha nem viszel be elkezd fogyni. ha igazad lenne nem haltak volna éhen soha az emberek. "sokkos" állapotba kerülhet a szervezet ha koplalsz, ez viszont akkor jelent problémát ha visszaállsz a rendes kajára, jó eséllyel fokozottabban raktározol majd.
kérdező: ha eddig nem mozogtál akkor a szervezeted elkezdte felölteni az izmokat, és ennek súlya van. több vizet tartasz vissza, vagy a hormonszinted is lehet az oka... az pedig ugye nőknél váltakozó a ciklusuk miatt..
A víz lehet az oka! Tuti! Az sokat nyom! ( de látom ezt már mások is írták)
Az pedig, hogy elraktározza a teste a dolgokat, nem hülyeség! Az éhen halás, és a fogyókúra között azért nagy külömbség van! Este pedig ne egyél gyümölcsöt! :)
" egyél dinnyét mert csak viz és vitamin meg ásványi anyag."
Aha,meg tömény cukor,ch. Igaz hogy csak 30kcal 100gr,de ha megnézed 100gr csak egy nagyobb falatocska. Így dinnyéből simán be lehet pusztítani 5-600kcalt is ,ami este nem igazán jó a cukor miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!