Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízok ha fogyókúrázok? :O

Miért hízok ha fogyókúrázok? :O

Figyelt kérdés

4napja kezdtem el

napi 2L víz

sok gyumolcs

semmi kenyér,csoki

napi 30perc torna

Ma reggel gondoltam ráállok a mérlegre pár dkg-val úgyis kevesebbet fog már mutatni....reméltem, erre meg 1kg-vel tobbet mutat..miért?? :O

17/L 165/77

2011. júl. 31. 09:34
 1/7 A kérdező kommentje:

és még sztem zt se lehet mondani h sokat eszek..:S

tegnap pl:

reggeli: natúr zabpehely tejjel

tízórai: dinnye maximális mértékben

ebéd: 2kis darab rántott cukkini sok sok uborkával,paradicsommal

vacsi: dinnye

2011. júl. 31. 09:38
 2/7 anonim válasza:
100%
Az ember, mint élőlény úgy alakult ki, hogy napközben ennél azért több tápanyagot vitt be a szervezetébe. Valószínűleg a tested fenyegetve érzi magát, ennyire kevés kalóriabevitel mellett, a szervezet ilyenkor mindent elkezd raktározni, mert úgy érzi, hogy nem lesz jó vége annak, ha ennyire keveset eszel. Ebbe a hibába sokan beleesnek.
2011. júl. 31. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Másik hiba, hogy nem szabad azonnal mérlegre állni. Vár még egy 2 hetet.

Tornát szerintem meg felviheted 1 órára, persze annak függvényében, hogy elegendő tápanyagot viszel be és nem koplalsz, mert az első 40 percben, csak a "lézengő" szénhidrátokat mozgod le, és utána ég csak a zsír. Amúgy meg ehetsz szénhidrátot is, főleg ebédre, csak számold a kalóriákat.

2011. júl. 31. 09:52
 4/7 bix ***** válasza:

staje: ez nettó marhaság. a szervezet energiával megy. ha nem viszel be elkezd fogyni. ha igazad lenne nem haltak volna éhen soha az emberek. "sokkos" állapotba kerülhet a szervezet ha koplalsz, ez viszont akkor jelent problémát ha visszaállsz a rendes kajára, jó eséllyel fokozottabban raktározol majd.

kérdező: ha eddig nem mozogtál akkor a szervezeted elkezdte felölteni az izmokat, és ennek súlya van. több vizet tartasz vissza, vagy a hormonszinted is lehet az oka... az pedig ugye nőknél váltakozó a ciklusuk miatt..

2011. júl. 31. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
meg a víz is nyom ám sokat, mint pl a dinnye, de ezzel nm azt mondom h ne egyél. Sőt! Ha éhes vagy (két étkezés között) egyél dinnyét mert csak viz és vitamin meg ásványi anyag. Szóval ne 4 nap után nézegesd magad, meg ne is csak a számokra adj. Figyeld a tested, közérzeted is.
2011. júl. 31. 09:55
 6/7 erica0726 válasza:

A víz lehet az oka! Tuti! Az sokat nyom! ( de látom ezt már mások is írták)

Az pedig, hogy elraktározza a teste a dolgokat, nem hülyeség! Az éhen halás, és a fogyókúra között azért nagy külömbség van! Este pedig ne egyél gyümölcsöt! :)

2011. júl. 31. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:

" egyél dinnyét mert csak viz és vitamin meg ásványi anyag."

Aha,meg tömény cukor,ch. Igaz hogy csak 30kcal 100gr,de ha megnézed 100gr csak egy nagyobb falatocska. Így dinnyéből simán be lehet pusztítani 5-600kcalt is ,ami este nem igazán jó a cukor miatt.

2011. júl. 31. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!