Depressziós lettem, mert PCOS beteg vagyok és pajmirigy alulműködésem lett. Emiatt hízok és olyan vagyok mint egy disznó. Mit kéne tennem?
Segítsetek, mert sajnos már a legvégsőbbekre is gondoltam. Meg akarok már halni, mert 1 év munkája kb. 2 hét alatt odaveszett...ismét körvér undorító disznó lettem, holott nem eszem cukrot, lisztet, és húson, gyümölcsön élek. Naponta sportolok, kocogok 1 órát. Úgy látszik, hogy most 1 év kemény munkája odalett.
Ismét hányok a tükörtől, 1 napja sírok és teljesen kivagyok. Ezeket a bajokat pár hete állapították meg és csak 21-én megyek az endokrinologiára, mert akkorra van beutalóm csak.
Nagyon kivagyok...én nem akarok pajzsmirigyes disznó lenni. Nem tudom mit tegyek, én már a végsőkön gondolkozok...csak nem tudom, hogy milyen búcsúlevelet írjak. Nem szeretek kicseszni a családdal, de nekem így ne megy az élet...
3 hete a derekam volt olyan széles, mint most a combom...s ez csak egy példa...
27 L
Bocs,de nem csak te látod ezt??
Hány kiló vagy és hány centi vagy? Valami kép és megmondjuk kövér vagy-e vagy csak képzelődsz.
Arcodról nem kell.
Am én is kövér vagyok és nem érzem ezeket amit te!!!
Érdekes én 81 kilósan nem érzek ilyeneket, úgyhogy elég komoly gond lehet a hozzáállásoddal.
Ha beteg vagy, kapsz majd rá gyógyszert. Ha meg egy évnyi fogyásod veszett oda (a mérleg nyelve szerint) akkor valószínűleg csak vizesedni kezdtél, és el fog múlni, amint megkapod a gyógyszereket.
Én nem vagyok 50 kiló... mégis normálisan nézek ki, nem dagadt disznónak.
Hacsak nem vagy 160 centinél alacsonyabb, 27 évesen - már megbocsáss - nem kell 50 kilónak lenned. Felnőtt nő vagy, nem anorexiás tini. Először ezt kéne feldolgoznod.
Utána a betegségedet, amit nyilván nem könnyű elfogadni. Elhiszem, hogy a párod a vékony nőket szereti, de jóban-rosszban. Más dolog, ha az ember azért hízik el, mert beteg, és más dolog, amikor azért, mert igénytelen és lusta, csak zabál és zabál. Ha emiatt elhagyna vagy nem kellenél neki, akkor jobban is jársz, nekem elhiheted, mert az életben lehetnek ennél is nagyobb problémák, és akkor ugyanígy elhagyna. És akkor jobb most, amikor még van esélyed egy jobbat találni, mintha pl. már van egy gyerek, és akkor hagy cserben. (Ja, és pl. a terhességgel is meg lehet hízni... Persze, jobb, mint egy betegség, de hányszor előfordul, hogy a kismama elhízik, a pasi meg lelép, mert a kismama bizonytalan, a pár napos baba állandóan sír, szex meg nincs.)
Úgyhogy fel a fejjel, beállítják a gyógyszeredet, és nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!