Endometriózisos betegségről mit lehet tudni? Az mit takar? Úgy hallottam hogy ez oylan mnit a PCOS tünetei, és hogy emiatt lehet beteg valaki úgy, hogy mégis jók a hormon vizsgálat eredményei?
Ilyen vizsgálatram ikork üld el egy doki, és hogyj önnek rá erre a betegségre? Azaz mit néznek, milyen tünetekkel jár. Valaki mnodta h gyanítja h ez lehet nekem, különben hogy lehet az hogy hormonzavvarra utaló jeleim vannak (szőrös mellbimbó és vérzésk maradások hónapokig, pedig nem vagyok depressziós, nem sportolok, nem szedek gyógyszereket, normális a testsúlyom, jók a labor és hormoneredményeim, akkor mi magyarázza a tüneteket és a klimax jellegű hőhullámokat 20 on évesen?
A dokik meg sem vizsgáltak, csak laborba küldtek, se egy endokrinológia, se egy Ultrahang vagy kézi vizsgálat.
Az endometriozis tünetei elviselhetettlenek.
nekem van és folyton hányingerem van vagy hányok,van hogy lázas leszek, mozdulni se birok, nagyon sokszor vagy el ájulok vagy ájulás szinten vagyok a fájdalomtol, mert borzalmas elviselhetetlen a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!