Miert hizok ha tobb kaloriat egetek el mint amennyit beviszek? (Tobbi lent)
Ha hízol, akkor nem égetsz el több kalóriát, sőt.
Két dolog van itt. Az egyik a súlyváltozás. Plusz egy kiló nem feltétlenül hízás, lehet pl. víz is.
A másik az, hogy fogalmad sem lehet, hogy mennyi kalóriát égetsz. Jó, hosszútávon kitapasztalhatod (bár ez változó, így valamit máshogy csinálsz s máris nem igaz), de kiszámolni nem lehet. A kalóriabázis szerint híznom kellett volna, amikor fogytam :D Nálam fordított irányban téved, mint egyeseknél.
Az lehet, sőt szerintem roppant valószínű, hogy a kevesebb evés miatt kevesebb a salakanyag és a víz, ezért fogysz olyan sokat az elején. Normálisabb evéssel persze, hogy visszajön, hisz ez nem fogyás volt...
3 hét még kevés, ha kitartasz, akkor bizonyára fogyni fogsz (nem hiszem, hogy annyira iszonyú lassú lenne az anyagcseréd, hogy ennyivel edzés mellett ne fogynál).
A süti és csoki nem képes csodákra, a kalóriadeficit az kalóriadeficit. Be tud kavarni egyeseknél a szénhidrát, akkor ezt érdemes hanyagolni, de a deficitet alaposan elrontani azért mégse tudja.
Én jóféle csokit és sütit ajánlok. Én azóta fogyok újra, hogy piskótát eszem majd' minden étkezésre s nem töményebb, bár ugyanúgy extrém szénhidrátszegény sütit...
Nálam pl elég erősen be tud kavarni a ch .
Sokkal lassabban és nehézkesen fogyok,ha sok cht eszek,mintha sok zsírt és kevés ch-t . A deficit pedig ugyanannyi.
Értem én,hogy a deficit számít,de valahol nem gondolom,hogy teljesen mindegy miből viszed be,ugyanis én a saját bőrömon érzem ,hogy sokkal nehezebb bizonyos kaják mellett fogyni ,hiába fér bele a kalória keretbe adott esetben ..
A süti,csoki ,az pont ez a kategória nálam.
Ez az egyik fele,bár nem írod milyen gyakran és mennyire "csalsz" . A másik,hogy 3 hét nagyon kevés.. tovább kell csinálni . Nem mindnekiről száguldoznak ám le a kilók az elején sem,nekem lenne még vagy 10 kiló amiből fogyhatnék,vagy 15 is.. most mégis 5 hét alatt ment le 3 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!