Naponta 1000 kaloriaval tobbet egetek el, mint amennyit beviszek, megse fogyok, hogy van ez?
Majdnem 2 hete fogyokurazok. 1000-1100 kaloria korul eszek, es a szervezetemnek 1800ra van szuksege, hogy stagnaljon a sulyom.
Mozgok termeszetesen, tornazom, figyelek, hogy mit eszek, parolt hus, tojas, hal, barna kenyer, vagy feher kenyer, de abbol kevesebb, regneteg zoldseget eszem, teat iszom, szamolom a kaloriakat is, hogy ne egyem tul magamat, viszont majdnem ugyanazt mutatja a merleg, mint amikor elkezdtem fogyokurazni.
Megmertem a mereteimet is, hogy ha esetleg nem latnam a valtozast, akkor ugy jobban szemmel tudom kovetni, de ott sincs valtozas.
Tudom, hogy korai barmi csodat varni, de talan 1 jo kilot fogytam...
2.,3.!
Nagyon is jol tudok szamolni, viszont, nektek nem erossegetek a jo megfigyeles, hiszen irtam, hogy mozgok, tehat 700+ 300, amit mozgassal erek el, az 1000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!