Számolom a kalóriákat, akkor mégis miért hízok?
1500-nál több kalóriát nem viszek be egy nap, és 2 liter vizet minden nap megiszom, sőt van hogy 3at is. Igaz, hogy nincs egy hete hogy ezt elkezdtem, de minden este ráállok a mérlegre és többet és többet mutat, valamint folyton puffadást érzek a hasamban.
Ez azért lehet, mert a megszokottnál több vizet viszek be a szervezetembe? Idővel hozzászokik a szervezetem, és elmúlik a puffadás, és végre a kilók is lefele fognak menni? Vagy mi lehet a magyarázata?
(Tornázom is minden nap 1 órát, tehát mozgás hiány sincs.)
Ne állj minden nap a mérlegre, teljesen felesleges! Sőt, eleve tanácsolnám, hogy ne kilogrammban mérd a fogyásod, hanem centikben, sokkal reálisabb képet ad.
Puffadás lehet ételintoleranciától, nincs valami olyan alapanyag, amiből többet eszel most, mint amennyit korábban ettél? (Például tejtermék, szóját vagy glutént tartalmazó ételek, zab, bármi, akármi? :)) Valamint van, akinél az édesítőszerek is puffadást váltanak ki. Aszpartám, szukralóz, xilit, stevia? Valamelyiket fogyasztod?
S egy jó tanács: nem kell minden nap tornáznod, inkább eddz heti 3-4 alkalommal, de az "tüdőkiköpős" legyen! :)
Leírnád hány cm és hány kiló vagy? Ha túl nagy súlyfelesleg van rajtad akkor az 1500 kalória is lehet kevés akár.
ha minden nap a mérlegre állsz akkor kérlek ne este amikor még minden benned van
hanem reggel éj gyomorral mert így érvényes a súlyod,persze hogy este sokat mutat ha egy nap meg ette masfel kg kaját + a folyadék
Heti 1x merd a sulyod, ugyanabban az idopontban, gyakrabban felesleges. Mondjuk minden vasarnap ebredes utan.
Meg aztan attol meg hogy szamolod a kaloriakat meg lehet sok...
1 het az semmi. Majd 4-5 het utan visszaterunk ra.
Köszönöm a válaszokat:)
És első válaszolónak: semmi olyasmit nem szedek és semmiből sem eszem többet :/ még mindig nem tudom mi lehet a puffadás oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!