Fogyókúrázok. Mitől hízok 3 napja?
Eddig egész szépen mentek le a kilók. 64-ről 56-ra január eleje óta. Most viszont pár napja csak nő a súlyom, és már majdnem 58 vagyok.
Táplálkozás tegnap:
1db tepertős pogácsa
1db szendvics (teljes kiőrlésű kifli, 1 szelet csirkemell sonka, 1 szelet sajt)
0.5 tányér bolognai spagetti
Mait táplálkozás:
1db rántott csirkemell
4-5 szem sültkrumpli
1db röszti burgonya
2,5dl ivójoghurt (epres)
Mitől híztam 3 nap alatt 1 .5kg-t? Napi 4 órát sétáltam mindhárom nap.
Utolsó: Amikor van időm és nem vagyok rosszul (tartós immunbeteg vagyok), akkor szoktam sétálni. Jó időben még egy könnyebb biciklitúrát is be szoktam iktatni.
Este pedig tornázok, például 2x50 hasprés.
Tudtommal a csirke nem hízlal és a teljes kiőrlésű tésztafélék sem túlzottan.
Eszek zöldségeket és gyümölcsöket, csak azt nem írtam bele (párolt brokkoli, körte, alma, mandarin)
Csirkemell nem de a RANTOTT igen mivel liszt van rajta
En meg eszek naponta 300-350 gramm sult csirkemellet,150 g cottage cheese,1 paradicsom,1 ujhagyma 200-300 g parolt zoldseg,par szelet felvagott a cottage cheese-hez,30 g zab vizzel meg pár szem eperrel,50 g fustolt sajt
Kaloria kb 1200-1300,feherje 130g,szenhidrat 50g kb
Ez jo etrend,mert jo a kaloria es a makrok
14-es vagyok
Ja es szálkásítok (ez a diétám)
Hat dietaba nem sok a 300g csirke meg az jo ha van 100g feherje az egesz egyutt
A tej nem feherje forras a zsiros husokba legalab van ha nem is annyi mint a csirkebe de van
Amit eszel egy nap az kb 300 kcal nem 1000 ahogy irtad
14-es
16-osnak igaza van,tej az nem feherje
En amugy a csirkemellet mar kisütve mérem meg,520 gram nyersen,kisutve 350 volt ,mert nagyon sok viz van benne
Koplalsz. A szervezeted ezt érzékeli, így belassítja az anyagcserédet, hogy tudjon tartalékolni vészhelyzetre.
Értsd: pl. A napi szükségleted 2000 kcal. 1500 kcal kellene az egészséges fogyáshoz.
Te nem viszel be, csak 800-at. A szervezeted lelassítja az anyagcserét annyira, hogy csak 700 kelljen neki, esetleg megbontja az izmokat is. Az így képződött felesleget pedig elraktározza.
De ennyi hízást ez sem indokol. Gyanítom a sok ch mellett (a megszokotthoz képest) alacsony vízfogyasztás is társul, így a tested próbál minél több vizet megkötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!