Hány kalóriát ettem ma összeszámolná valaki?
Szóval reggeli az egy instant cappuccino volt 2 deci.
Tízórai egy alma.
Ebéd egy e.k. barnarizs + egy darab szezámmagos csirke (kínai féle).
Elég szegényes eddig, de azért mert ez következett ez után.
Vendégségbe mentünk...
Báránypörkölt.
Egy olyan két két ek. a báránypörköltből, meg másfél ek. főtt krumpli.
És akkor nyilván volt desszert..
2 db mini isler (habos) mini az olyan: 3-4 centi között van a teteje és kb ilyen magas is.
Plusz még megettem egy házi krémest és egy kis szelet barackos tekercset. Egész nap erre koplaltam, hogy ma nem érdekel mennyi édességet eszek. De a végén csak rosszul éreztem magam, hogy ezt mind megettem!
Kiszámolnátok nekem? Nagyon megköszönném! :)
kaloriabazis.hu
Számold ki magad.
Te voltál ott, te tudod a pontos adagokat. Nálad jobban senki se fogja tudni pontosabban kiszámolni.
Beütögetni amiket ide beírtál meg pontosan ugyanannyiba telik neked is, mint bárkinek, csak éppen itt nem szívleljük a lustákat, úgyhogy nem fogjuk megtenni helyetted.
Úristen...Az én k... anyámat, hogy mertem kérdezni. Ezen az oldalon nyilván valami mást kell akkor csinálni. Úgy gondoltam valaki profi ki tudja számolni vagy csak úgy be tudja saccolni. Hát én nem tudom hány gramm egy ek. rizs mert sose néztem, de lefogadom, hogy van aki igen. És sehol se találom a habos isler kalóriatartalmát se. Köszönöm a segítséget!!
Furcsa szekta nem mondom "Nem SZÍVLELJÜK".
és a süti miatt lemondtál a húsról?
igazi agyatlan.
a fehérjéből nem lehet eleget enni,főleg,hogy nem is hízol tőle semennyit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!