Vacsorára hány kalóriát ajánlott enni? 1000 kalóriás fogyit csinálok, aki hasonlót csinált mennyit evett vacsira?
Ha 1000 kalória a kereted akkor a maradékot akkor edd meg.
Egyébként én általában ilyenkor már csak a fehérjeadagomat szoktam pótolni ha addig nem teljesítettem. Eszek egy kis túrót nagyon kevés tejföllel kikeverve, esetleg főtt tojás paradicsommal stb.
Úgy kb jó a beosztás h reggeli: 100 kalória
tízórai: 100 kalória
ebéd: 350 kalória
Uzsonna: 100 kalória
vacsora: 350 kalória
Szia!
Igaz nem vagyok guru, de az elmúlt egy évben elég sokat megtanultam a fogyásról. (15 kilótól szabadultam meg.)
A kérdésedhez hozzászólva és nem a kérdésedre válaszolva (vagy megfogadod vagy nem, a te dolgod):
1. 1000 kcal/nap (ha nem gyermek) mindenképp kevés!
2. Ne diétát, vagy fogyókúrát csinálj, ha fogyni akarsz, hanem életmód váltást.
3. Rendes kaját egyél! Főzz, süss magadnak, de legjobb ha többnyire nyersen eszel.
4. (szinte) Zéró cukor, növényi olaj, liszt, hüvelyes. Hátulról visszafelé lehetnek engedmények, és ne egyből térj le róluk.
5. Ezeknek nézz utána a google-ban:
Tökéletes Egészség Diéta
Harcosok étrendje
3
Nem a vacsorára szánt 350 kalóriával van a gond hanem a reggelire szánt 100 kalóriával. Szerintem az 1000 összességében nagyon kevés.Reggelire mehetne akár 400 is.
En 700-800 kalorias etrendet csinaltam, a kajakat rendeltem. A kaloriak igy voltak elosztva:
Reggelire shake vagy muzli (a dobozon 215 kaloria volt)
Ebedre lehetett valasztani levesek kozul vagy bolognai spagetti, chilis bab, sajtos teszta, gombas-sajtos teszta, gombas szoszos csirke krumplipurevel. A levesek 180 kaloriak voltak a tobbi 200 korul
Uzsonara gyumolcsos muzli szelet ez volt 90 kaloria. Lehetett valasztani meg muffint de mivel nem szeretem ezt nem rendeltem igy nem tudom a kaloria tartalmat.
Vacsira azok kozul kelett valasztani ami ebedre volt.
3 liter vizet kellett inni. A kavet keves tejjel.
En sokat fogytam vele de nagyon nehez volt. Ennek mar lassan 9 honapja. Nem hiztam vissza de odafigyelek nagyon mit eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!