de napi minimum 1000-et kellene enned. így csak ha nagyon elszánt vagy fogsz fogyni.
mert épeszű ember sokáig nem bírja ennyivel.
2013. okt. 7. 17:00
2/14 anonim válasza:
Pont olvastam én is egy cikket,amiben elmagyarázta,hogy 1000 alatti kalóriabevitelnél,miért nem csökken a testsúly,sajnos a lényegre nem emlékszem.
2013. okt. 7. 17:12
3/14 anonim válasza:
annyiból nem igaz, hogy nem véletlen létezik az anorexia. ha soha senki nem tudna fogyni ennyi kalóriával, akkor a betegség sem létezne.
2013. okt. 7. 18:04
4/14 anonim válasza:
Lassan, de biztosan úgy elfogysz, hogy bele is halhatsz...Ha kinőtt az agyad is, akkor beszélj egy dietetikussal legalább, és kérj tanácsot.
2013. okt. 7. 18:41
5/14 anonim válasza:
Rohadtul semmit ismétlem SEMMIT nem kell fogynod!!! Ennyi kilóval biztos hogy nem vagy duci. Ne csinálj ilyen butaságot!!! Komolyan mondom.
2013. okt. 7. 20:45
6/14 anonim válasza:
Hogy a fenében jött ki neked a 498 kalória? Egy darab fagyasztott pizza felét eszed meg egész nap, a másik a barátnődé vagy hogy??
2013. okt. 8. 17:09
7/14 anonim válasza:
498 kalóriába nem biztos hogy egy mirelit pizza fele fér bele...ez a lényege :) abba pl. belefér 4 banán meg egy gigantikus alma. vagy egy rakás zöldség. vagy 5 fehérjeturmix.
Fogsz fogyni, az elején sokat, majd szép lassan lelassul, az anyagcseréddel együtt ami sajnos azzal jár hogy ha utána felviszed normális mennyiségre a kalóriabeviteled akkor hízni fogsz még attól is. pár napig szabad, de csak ha nagyon nagyon erős vagy. az ilyenek után vannak ám a brutális falásrohamok...ami pedig tudjuk mihez vezet.
2013. okt. 8. 23:02
8/14 anonim válasza:
Akkor sem tudom elképzelni, hogy tudta megszámolni mind a 498 kalóriát, amit megeszik naponta.
2013. okt. 9. 11:27
9/14 anonim válasza:
Éhen halni tökéletes. Én is ennyi körül eszem, gyógyszeres kezelés óta vagy le sem megy az étel a torkomon, vagy kihányom. Az orvosom hóhérnak tökéletes: "legalább fogyott"
Fogytam. A közérzetem abból jobb, hogy könnyebben szaladgálok (aktív életmódom van, de pajzsmirigy miatt rettenetesen hízékony vagyok), viszont az alvásigényem 6-ról 9-10 óra lett. Nem jó.
15 évesen pedig még azt is eléred, hogy alulfejlett leszel - nem most, majd 10-20 év múlva beba** a gebasz. Nagymamám napi 300 kalóriát evett fél éven át, mikor 14 éves volt - ennyi volt a fejadagja :( Akkor csak csontváz lett, de később kiderült, mennyi mindenben ártott neki a szegénység. Mára semmilyen szerve nem működik megfelelően. Ez a nagy helyzet.
2013. okt. 10. 17:20
10/14 anonim válasza:
Én 56 éves vagyok, van 4 gyerekem, 174 cm és 65 kg. Mindenki szerint vékony vagyok és hízásra buzdítanak. Paleozok, mivel úgy érzem, hogy ettől jó a közérzetem. Voltam én is anorexiás és mint tudjuk, ez a veszély mindig megmarad. NE KEZDD EL! Nem fogsz tudni megállni! Elmúlik a menstruációd, kórházba kerülhetsz, ahol vagy meg tudnak menteni, vagy nem. Így tökéletes az alakod! A lelkeddel mi újság? Véleményem szerint a szüleid inkább pszichológushoz vigyenek, mert ő tud segíteni. Ha írsz privátban, segítek Neked, felderítjük az anorexia- vágyad okát. Lelkileg van valami, ami pici korodban történt Veled és nem dolgoztad fel. Ezt a súlyt tartsd meg, ne hízz, de nem is kell fogynod. Így vagy jó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!