Napi 498 kaloriát eszek,15vagyok 176cm 64kilo. és így mennyit tudnék fogyni ha ennyi kaloriát eszek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 16:57
11/14 anonim válasza:
Van egy 18 éves húgom, 165-170 cm magas, és most épp 63 kg.
Mindig mondta, hogy kövér, meg ilyen a combja, meg nagy a feneke, meg stb, én meg mondtam neki hogy nem igaz. Multkor egyik osztálytársammal találkoztam az utcán, velem volt húgom is, másnap kérdezte tőlem osztálytársam, hogy ki volt az, barátnőm? nem, hanem a húgom. Azt mondta erre, hogy azt hitte valami modell csajt szedtem össze. Ennyit arról, hogy kövér :)
Te még magasabb is vagy egy kicsivel, mint húgom, szóval kizárt, hogy fogynod kellene, biztos, hogy nagyon jó az alakod. Nekem ez a véleményem.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, amint már előttem is leírták, kb. meghalni elég ez a mennyiség.
NE FOGYÓZZ!!! ;) :)
12/14 anonim válasza:
Miért akarnál fogyni??? Sztem teljesen optimális a magasságod és a súlyod...
13/14 anonim válasza:
Szerintem nem kellene fogynod, így pont jó :)
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:)sokat segítettetek:)
2013. okt. 29. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!