Hogy kerüljem el a zabálást?
ket het zabalassal sikeresen hiztam kb 5-7 kgt.. no comment.
most mar ezt is le kell adnom meg az elozo 8 kgt, de nem tudom meddig fogom birni...
annyira kivanom az edesseget, egesz nap tudnek enni...
hogyan tudom legyozni ezt az erzest?
ti kibirjatok nasi nelkul?
Én is állandóan édeset ennék...
Az alma nagyon jól beválik :) Az alma alapjáraton édes, de én még meg szoktam locsolni kis édesítővel és megszórom fahéjjal :) Egész nap teázok, az is édes. Egyél ananászt, ha teheted, akkor frisset, attól még fogyni is fogsz ;)
Édesítős alma és ananász, attól még fogyni is fog. Ezt láttam valamelyik fogyasztószerben? Vagy egy lázálom lett volna?
Se az édesítőszerek hatásait nem ismerjük (mondjuk a természeteseknek talán gyakorlatilag nincs hatása) így azt sem tudjuk hogy mennyire 'fogyókúrásak', se pedig.. az édességvágy még a c-vitamin hiánnyal is összefüggésben lehet, ki kell próbálni ezt a teóriát. Van akinél bejön.
C-vitamin hiánnyal? Ezt még nem is hallottam, érdekes. Apropó, C-vitamin!
Kedve Kérdező! Lehet kapni aránylag baráti áron (260ft körül) multivitamin pezsgőtablettákat. A DM-es kifejezetten finom, mérsékelten édes(Rossmann-Aldi-Lidl-Spar itt is vannak olcsóbbak), gyümölcsös ízű. Ha este rádjön az édességroham, inkább kortyolj el egy ilyet.
velem is ez volt. Ne akarj 2 nap alatt fogyni 10 kg-t.
Én pl heti fél kilót fogyok most. Először minden nap 4 kocka csokit ettem, 1 hétig. Utána 1 hétig csak 2-t, de hétvégénként ettem valami házi sütit és arra gondoltam, hogy egy szeletnél nem szabad többet enni, és gondolj a strandra.
Mostmár kb 2-3 naponta eszem étcsokit. FOKOZATOSAN szokj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!