Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy kerüljem el a zabálást?

Hogy kerüljem el a zabálást?

Figyelt kérdés

ket het zabalassal sikeresen hiztam kb 5-7 kgt.. no comment.

most mar ezt is le kell adnom meg az elozo 8 kgt, de nem tudom meddig fogom birni...

annyira kivanom az edesseget, egesz nap tudnek enni...

hogyan tudom legyozni ezt az erzest?

ti kibirjatok nasi nelkul?

2013. febr. 27. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is állandóan édeset ennék...

Az alma nagyon jól beválik :) Az alma alapjáraton édes, de én még meg szoktam locsolni kis édesítővel és megszórom fahéjjal :) Egész nap teázok, az is édes. Egyél ananászt, ha teheted, akkor frisset, attól még fogyni is fogsz ;)

2013. febr. 28. 05:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Édesítős alma és ananász, attól még fogyni is fog. Ezt láttam valamelyik fogyasztószerben? Vagy egy lázálom lett volna?

Se az édesítőszerek hatásait nem ismerjük (mondjuk a természeteseknek talán gyakorlatilag nincs hatása) így azt sem tudjuk hogy mennyire 'fogyókúrásak', se pedig.. az édességvágy még a c-vitamin hiánnyal is összefüggésben lehet, ki kell próbálni ezt a teóriát. Van akinél bejön.

2013. febr. 28. 07:20
 13/15 anonim ***** válasza:

C-vitamin hiánnyal? Ezt még nem is hallottam, érdekes. Apropó, C-vitamin!

Kedve Kérdező! Lehet kapni aránylag baráti áron (260ft körül) multivitamin pezsgőtablettákat. A DM-es kifejezetten finom, mérsékelten édes(Rossmann-Aldi-Lidl-Spar itt is vannak olcsóbbak), gyümölcsös ízű. Ha este rádjön az édességroham, inkább kortyolj el egy ilyet.

2013. febr. 28. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Na igen, nem a tudományosan megalapozott és biztos állításaim koronájának számít ez a dolog. De, mivel van tapasztalati alapja, egy próbát megérhet.
2013. febr. 28. 11:20
 15/15 anonim ***** válasza:

velem is ez volt. Ne akarj 2 nap alatt fogyni 10 kg-t.

Én pl heti fél kilót fogyok most. Először minden nap 4 kocka csokit ettem, 1 hétig. Utána 1 hétig csak 2-t, de hétvégénként ettem valami házi sütit és arra gondoltam, hogy egy szeletnél nem szabad többet enni, és gondolj a strandra.

Mostmár kb 2-3 naponta eszem étcsokit. FOKOZATOSAN szokj be.

2013. febr. 28. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!