Hogyan tehetném jóvá ezt a zabálást?
Figyelt kérdés
Ma délelőttöm sokat ettem. Reggelire egy kifli, egy kis teljes kiörlésű kenyér tejjel ez még elmegy.
Délig megettem 7 szelet bejglit, mert nagyon megkívántam.
Igaz nem fogyózom, hiszen kismama vagyok, csak szerintetek ez nagyon sok volt?
Ebédre már nem is eszek semmit, hiszen most nincs is étvágyam a sütitől. Ha délután már csak gyümölcsöt eszek, akkor kompenzálok?
2010. ápr. 22. 11:35
1/12 anonim válasza:
Csak mozogd le. Bármi mozgás, csak fél órán keresztül izzadj ez a lényeg.
2/12 anonim válasza:
ha kismama vagy, egyél rendesen!!!
amúgy milyen idős terhes vagy? sportolsz? sportoltál terhesség előtt?
egy tuti, ha sétálsz egy nagyot délután azzal sem magadnak, sem a babának nem ártasz
3/12 A kérdező kommentje:
33 hetes terhes vagyok, szerintem is elmegyek sétálni.
2010. ápr. 22. 11:45
4/12 anonim válasza:
33 hetes? akkor csak és kizárólag séta, nehogy valami intenzív mozgásba kezdj, és tényleg egyél rendesen, amit megkívánsz, a babának kell a tápanyag, most van abban a szakaszban, hogy extrán rákapcsolt a növekedésre :)
5/12 anonim válasza:
hát ha 33 hetes terhes vagy és neked ez a legfőbb gondod...istenem. ilyenkor ne a fogyókúrán járjon az eszed.
6/12 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 22. 11:50
7/12 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem a fogyókúrán jár az eszem, csak nem szoktam így bekajálni, mint ma.
2010. ápr. 22. 11:51
8/12 anonim válasza:
lehet, nem szoktál, de ne is érdekeljen, ezt a pár hetet még kibírod, ne legyen lelkiismeret furdalásod, aztán a babó ad majd neked annyi melót, meg a szoptatás, hogy pikk-pakk lemegy minden felesleges deka :)
9/12 anonim válasza:
Azért én megértem a problémádat. Akik azt irták zabálj ,meg nassolj nyugodt amennyi jólesik,azok vagy nemvotlak még terhesek,vagy a szerencsések közé tartoznak akikre nem 30 kiló ment fel igy. Sétálj sokat,egyszer egyszer belefér ,de szerintem jól teszed hogy visszafogod magad (és msot nem arra célzok,hogy koplalni kell,hanem felesleges kalóriákkal (édességek,sütemények,cukros üditők) nem árt vigyázni. És egyáltalán nem biztos,hogy szoptatással lemegy,csak a magad dolgát könnyited meg ha nem eszel állandóan süteményt (ahogy olvasom nem is teszed)
10/12 anonim válasza:
szerintem senki nem írta, hogy zabáljon, annyi édességet, amennyi jólesik..de nehogy pár süti miatt délután koplaljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!