Hogyan tudnám megállni a folyamatos "zabálást"?
Figyelt kérdés
Sohasem voltam nádszál vékony(de azért 80 kg sem).
Elhatároztam, hogy fogyózom.
Látványos is volt, nagyon örültem, hogy 1-2 kg-tól sikerült megszabadulnom.
Viszont nemrég szakítottunk a párommal, és azóta nincs semmi akaraterőm, nem tudom megállni, hogy ne egyek édességet(az még nem is lenne olyan nagy baj,ha 1 nap nassolnék picit, de az a gondom, hogy szinte folyamatosan csoki után vágyom-és sajnos sokszor nem bírom megállni, hogy ne egyek). :(
Nem szeretném, ha visszajönnének a leadott kg-k. :(
2010. dec. 10. 10:21
1/13 Vadmeggy válasza:
Ez csak akaraterő kérdése, ne egyél csokit és kész... Azért ehhez nem kell olyan nagy akaraterő, mint leszokni a heroinról....
2/13 anonim válasza:
Egyél rendesen. Ha nem vagy éhes, nem nassolsz.
3/13 anonim válasza:
Evéssel a hiányt pótolod. Én mindig egyedül vagyok mostanában - a barátaim az ország másik végében laknak -, és én is folyton eszem. Amikor társaságban vagyok, nagyon keveset eszem.
4/13 anonim válasza:
ne egyél szénhidrátot! nagy függőséget tud okozni, és el se hinnéd, mi mindenben van.
5/13 anonim válasza:
Minden agyban dől el- Határozd el magad, és menni fog. Ennyi!!!!
6/13 anonim válasza:
Csoki helyett gyümölcsöt egyél minden egyes alkalommal, amikor édesre vágysz. pl ha narancsból megeszel egy kilót, utána már tuti nem vágysz csokira, tapasztalat :) vagy egyél meg két almát, hát én utána egyenesen hányingert kapok... gyümölcsből nem tudsz annyit enni, hogy meghízzál tőle.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. dec. 10. 12:27
8/13 anonim válasza:
énis ugyanígy vagyok:S:D én helyette vedelek.xd az nem csak a csoki evés ellen jó de bármien éhségre. folyamatosan csak iszok. (depersze nem kólát hanem ivólevet/ásványvizet..)
9/13 anonim válasza:
ne tarts otthon édességet így nem tudod megenni.évtizedek óta nem ettem csokit.
10/13 anonim válasza:
én megmosom a fogam ha édességet kívánok, használok fogselymet, szájvizet. annyira jó az az érés, hogy nem rontom el csokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!