Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném jóvá ezt a...

Hogyan tehetném jóvá ezt a zabálást?

Figyelt kérdés

Ma délelőttöm sokat ettem. Reggelire egy kifli, egy kis teljes kiörlésű kenyér tejjel ez még elmegy.

Délig megettem 7 szelet bejglit, mert nagyon megkívántam.

Igaz nem fogyózom, hiszen kismama vagyok, csak szerintetek ez nagyon sok volt?

Ebédre már nem is eszek semmit, hiszen most nincs is étvágyam a sütitől. Ha délután már csak gyümölcsöt eszek, akkor kompenzálok?

2010. ápr. 22. 11:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
utolsónak van igaza. itt senki nem mondta hogy terhesség alatt zabálni kell meg teljesen elengedni a kontrollt.csak annyit ha megette a sütit mert kívánta oké, de nehogy már délután koplaljon emiatt ráadásul terhesen. ez nagyfokú önzőség és felelőtlenség lenne. egy kis séta délután és oké.
2010. ápr. 22. 15:01
 12/12 anonim válasza:

Szerintem , meg egyél bármit amit kívánsz, hogy most terhes vagy. De azért télleg ne vidd túlzásba.

Kell így a tápanyag , hogy ketten vagytok :)

2010. ápr. 23. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!