Ezt a fogyókúrát kezdem el hétfőtől, de miután abbahagytam, hogy kerüljem el a jojó-effektust?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__36..
Bunkók kíméljenek, a többieknek köszi a segítséget! :)
abbahagytad? a jojó-effektust elkerülni - haha :) bocs ez úgy hangzott, mintha valami kórokozó vagy baci lenne
nem mindenkinek jönnek vissza pl. a leadótt kilók,akármennyire is fenyítik és ijesztgetik a népet. vannak szerencsések, vannak olyanok,akik pedig nem azok.
pl. én egyhetes koplalás után is akármennyit ehetek,nem jön vissza semmi. a családban meg ha 1 napig alig eszik vmt, akkor másnap már ráront a hűtőre és visszajön a leadott kg...haha elkerülni haha bocsika
amúgy mi az eredmény? miért nem folytatod? uncsi? nehéz?
köszi a választ! örülök, hogy jót mulattál :D
csak hétfőn kezdem ezt a fogyókúrát, de én nem tartom majd 34 napig, mint a linkelt kérdést kiíró srác, akinek 16 kilót kellett leadnia.
ja bocsi :) értem,akkor most kezded majd!sok sikert! jaj de nagy örömöd lesz!Tavaly én is minimum kalórián voltam,és olyan jó volt fogyni,de már a kajamegvonással nem megy,csak sporttal.ha újra csinálhatnám,akkor még több megszorítást csináltam volna...van,amikor 600-700 kcal-t ettem,de volt,hogy 1200-re jött ki...nem volt stabil..na mind1!! így is lement 2 hónap alatt 10kg. csak utána már(fél év) az 500 kcal-val nem működött...pedig tornáztam mellette 1 órát naponta. haha de mind1
te csináld, hajrá!
amúgy jobb kúraszerűen, mert ha átáll az anyagcseréd,akkor huhúúúúúúúúú.. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!