Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek ha éhes vagyok, de...

Mit tegyek ha éhes vagyok, de az adott napra való kalóriamennyiséget elfogyasztottam?

Figyelt kérdés
Megettem az adott mennyiséget, de még mindig éhes vagyok, ráadásul még hátra van a vacsora. Ilyenkor mit lehet tenni?

nov. 2. 15:46
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező neked testképzavarod van. Ezen nem fogyókúra fog segíteni, hanem pszichiáter. A családodat nem zavarja, hogy éhezteted magad? Amúgy a kalóriaszámolás nem rossz módszer ha jól csináljuk. Én nagyjából 8 hete kezdtem. 113,5-ről indultam, a célom 70-75 kiló heti 1 kiló fogyással. Így a rendszer nekem 1729 napi kalória limitet állított be. Természetesen változtattam az étkezési szokásaimon, mert rengeteg chipset és colát fogyasztottam, amiket elhagytam, de nagyon drasztikus változásokat nem eszközöltem. Jelenleg 105,5 kiló vagyok és nem éheztetem magam.
nov. 15. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!