Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek ha éhes vagyok, de...

Mit tegyek ha éhes vagyok, de az adott napra való kalóriamennyiséget elfogyasztottam?

Figyelt kérdés
Megettem az adott mennyiséget, de még mindig éhes vagyok, ráadásul még hátra van a vacsora. Ilyenkor mit lehet tenni?

nov. 2. 15:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
mármint a 9-nek ment a 10-es válasz, a 7-es én voltam :D
nov. 2. 19:36
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi kcal nem elég egy ágyban fekvő 3 évesnek. Persze hogy éhes vagy. EGYÉL.
nov. 2. 19:43
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
hadd kérdezzem már meg, ha ugyanezeket enné, csak mondjuk 1800 kalória keretet tartana, az rendben lenne?
nov. 2. 19:51
 14/31 A kérdező kommentje:
Úristen, ez borzasztó! A mennyiség és a tartalom is! Hogy találtad ki ezt a 985 kalóriát? Hány centi-hány kiló vagy? De ha a felsoroltakat eszed, és nem kiskanálnyi mennyiségben, akkor nem tudom, hogy jön ki ez a kalória. - Ennyi a kalóriadeficitem. 170 cm, 54,9 kg. Pedig kijön.
nov. 2. 23:38
 15/31 anonim ***** válasza:
80%
170 centivel és 55 kilóval fogyókúrázol??? Eszeden vagy? Nem!1416 csak az alapanyagcseréd!! De te leszel beteg, én nem sajnállak! Majd ha mindent elkövetnél, hogy gyereked lehessen, de nem lesz, gondolj vissza erre!
nov. 2. 23:46
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nem akarod túllépni a kalóriakeretet, akkor ne egyél. Ilyen egyszerű.

De a magasságod és a testtömeged alapján, ha ennyi a kalóriabeviteled, konkrétan kicsinálod a szervezetedet. Egyáltalán nem indokolt nálad ez az alacsony kalóriabevitel. Miért akarsz fogyózni 170 centisen 55 kilóval? Mi a célod ezzel az extrém kalóriadeficittel?

nov. 3. 04:41
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiátert keress fel kérlek, ez már anorexia.
nov. 3. 07:14
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező azt hiszi, hogy az alapanyagcserénél kell 500-zal kevesebbet bevinni, mert nem tudja, mi az, hogy alapanyagcsere. A napi szükségletedből kéne - ha kéne - és az legalább 500-zal több, mint az alapanyagcseréd. De speciel 19-es testtömegindexnél (18,5 már sovány) egyáltalán nem kell, hízhatnál is.
nov. 3. 13:06
 19/31 A kérdező kommentje:
Miért akarsz fogyózni 170 centisen 55 kilóval? Mi a célod ezzel az extrém kalóriadeficittel? - Hát, hogy vékonyabb legyek. Darázsderekat szeretnék. És nem vagyok vékony.
nov. 3. 13:48
 20/31 A kérdező kommentje:
Pszichiátert keress fel kérlek, ez már anorexia. - Tudtommal nem vagyok anorexiás. Az anorexiás kövérnek hiszi magát, ezért nem eszik, vagy meghányatja magát. Én nem hiszem magam kövérek. Normális testalkatú vagyok. Nem vagyok sovány, egyáltalán nem, kapásból 20 embert tudnék mondani, aki sokkal soványabb nálam ugyanezekkel az adatokkal. És rendesen eszem, csak kalóriadeficit alatt.
nov. 3. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!