De, kifejezetten sovány vagy a darázsderék meg 100 éve nem divat. Minek az neked? A boldogtalanságod nem a derekadon múlik. Teljesen biztos, hogy nem lennél betegesen soványan boldogabb, sőt, boldogtalanabb lennél, mert teljesen elgyengülnél, és képtelen lennél a napi életvitelre. Mellesleg nem tudsz kifejezetten a derekadból fogyni, mindenhonnan fogsz.
nov. 3. 13:53
22/31 A kérdező kommentje:
Minek az neked? - Szép, és nem vagyok sovány. Komolyan nem.
nov. 3. 13:55
23/31 anonim válasza:
Nem vagy elég okos, gyerek! Az anorexiás nem kövérnek hiszi magát, az anorexia testképzavar! Nem azt látja a tükörben, ami a valóság. Ha neked ez a girhesség a normál testalkat, akkor nagy baj van a fejedben! És nem, nem tudsz mondani 20 soványabbat, lehetetlen. Akkor mindenki más is tudna. Teljesen torzult a látásmódod. Ami nem a mi bajunk, nem mi kerülünk kórházba, nem a mi összes szervünk fogja felmondani a szolgálatot tápanyag híján. És nem, az anorexiás nem hánytatja magát. Menj be az iskolaorvoshoz. Nem fogsz, mert pontosan tudod, hogy nem azt fogja mondani, amit hallani akarsz.
nov. 3. 13:58
24/31 anonim válasza:
Még nem vagy kórosan sovány, csak annak a határán. Két hét múlva már kórosan sovány leszel, de semmivel nem leszel elégedettebb. A szerveid energia nélkül nem működnek. Meg még szenvedsz is az éhségtől. A tanulmányi eredményed is romlani fog, mert a figyelemhez kell a cukor.
nov. 3. 14:08
25/31 anonim válasza:
"Az anorexiás kövérnek hiszi magát, ezért nem eszik, vagy meghányatja magát."
Erősen fogalomzavarod van. Nézz utána kérlek, de ne a webbetegen. Hanem pszichiáternél. Mert ez ahogyan gondolkodsz magadról, ez testképzavar.
nov. 4. 20:30
26/31 anonim válasza:
Semmi baj nincs a webbeteggel, orvosok által írt szakszerű ismeretterjesztő oldal. Az anorexiát is kiválóan leírják.
nov. 4. 22:00
27/31 anonim válasza:
Te beteg vagy kérdező, minden szempontból.
170 cm és 55 kg-al fogyózol, ráadásul úgy, hogy 985 kcal-t tartasz, amit amúgy fogalmam sincs hogy találtál ki.
Tényleg nincs a családodban, környezetedben egy épeszű ember sem, aki leállítson? Menj orvoshoz.
nov. 5. 03:33
28/31 anonim válasza:
Mondjuk nem csoda, hogy éhes vagy, amikor gyakorlatilag koplalsz. mikorra van időpontod a pszichiátriára?
nov. 6. 23:06
29/31 anonim válasza:
Amúgy nekem is volt ilyen időszakom, hogy 170-54-re fogyókúráztam.
Na, olyan jól sikerült, hogy a legalacsonyabb súlyom 35 kiló volt - jaj, én nem "akartam" amúgy anorexiás, sem bulimiás lenni, dehogyis, csak kicsit még fogyni.
Ja, hogy már 55 kilósan is étkezési- és testképzavaros voltam - na, igen, az ciki. Te is beteg vagy. Keress orvost, mielőtt komoly baj lesz. És lesz, ez tény!
nov. 6. 23:09
30/31 anonim válasza:
Hacsak nincs valami nagyon nyomós indoka, a napi 985 kalória rémesen alacsony. Intenzív fogyókúránál sem ajánlott 1200 alá menni. Egy normális, kiegyensúlyozott súlyvesztő diétánál meg kb. 1500 a határ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!