Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek ha éhes vagyok, de...

Mit tegyek ha éhes vagyok, de az adott napra való kalóriamennyiséget elfogyasztottam?

Figyelt kérdés
Megettem az adott mennyiséget, de még mindig éhes vagyok, ráadásul még hátra van a vacsora. Ilyenkor mit lehet tenni?

nov. 2. 15:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
De, kifejezetten sovány vagy a darázsderék meg 100 éve nem divat. Minek az neked? A boldogtalanságod nem a derekadon múlik. Teljesen biztos, hogy nem lennél betegesen soványan boldogabb, sőt, boldogtalanabb lennél, mert teljesen elgyengülnél, és képtelen lennél a napi életvitelre. Mellesleg nem tudsz kifejezetten a derekadból fogyni, mindenhonnan fogsz.
nov. 3. 13:53
 22/31 A kérdező kommentje:
Minek az neked? - Szép, és nem vagyok sovány. Komolyan nem.
nov. 3. 13:55
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elég okos, gyerek! Az anorexiás nem kövérnek hiszi magát, az anorexia testképzavar! Nem azt látja a tükörben, ami a valóság. Ha neked ez a girhesség a normál testalkat, akkor nagy baj van a fejedben! És nem, nem tudsz mondani 20 soványabbat, lehetetlen. Akkor mindenki más is tudna. Teljesen torzult a látásmódod. Ami nem a mi bajunk, nem mi kerülünk kórházba, nem a mi összes szervünk fogja felmondani a szolgálatot tápanyag híján. És nem, az anorexiás nem hánytatja magát. Menj be az iskolaorvoshoz. Nem fogsz, mert pontosan tudod, hogy nem azt fogja mondani, amit hallani akarsz.
nov. 3. 13:58
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Még nem vagy kórosan sovány, csak annak a határán. Két hét múlva már kórosan sovány leszel, de semmivel nem leszel elégedettebb. A szerveid energia nélkül nem működnek. Meg még szenvedsz is az éhségtől. A tanulmányi eredményed is romlani fog, mert a figyelemhez kell a cukor.
nov. 3. 14:08
 25/31 anonim ***** válasza:
73%

"Az anorexiás kövérnek hiszi magát, ezért nem eszik, vagy meghányatja magát."

Erősen fogalomzavarod van. Nézz utána kérlek, de ne a webbetegen. Hanem pszichiáternél. Mert ez ahogyan gondolkodsz magadról, ez testképzavar.

nov. 4. 20:30
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj nincs a webbeteggel, orvosok által írt szakszerű ismeretterjesztő oldal. Az anorexiát is kiválóan leírják.
nov. 4. 22:00
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy kérdező, minden szempontból.

170 cm és 55 kg-al fogyózol, ráadásul úgy, hogy 985 kcal-t tartasz, amit amúgy fogalmam sincs hogy találtál ki.

Tényleg nincs a családodban, környezetedben egy épeszű ember sem, aki leállítson? Menj orvoshoz.

nov. 5. 03:33
 28/31 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem csoda, hogy éhes vagy, amikor gyakorlatilag koplalsz. mikorra van időpontod a pszichiátriára?
nov. 6. 23:06
 29/31 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem is volt ilyen időszakom, hogy 170-54-re fogyókúráztam.

Na, olyan jól sikerült, hogy a legalacsonyabb súlyom 35 kiló volt - jaj, én nem "akartam" amúgy anorexiás, sem bulimiás lenni, dehogyis, csak kicsit még fogyni.

Ja, hogy már 55 kilósan is étkezési- és testképzavaros voltam - na, igen, az ciki. Te is beteg vagy. Keress orvost, mielőtt komoly baj lesz. És lesz, ez tény!

nov. 6. 23:09
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nincs valami nagyon nyomós indoka, a napi 985 kalória rémesen alacsony. Intenzív fogyókúránál sem ajánlott 1200 alá menni. Egy normális, kiegyensúlyozott súlyvesztő diétánál meg kb. 1500 a határ.
nov. 7. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!