Mennyire normális hogy napi 300 calt eszem, és mégsem vagyok sosem éhes?
Mindig nagyon vékony voltam, akármennyit ettem, egy pár hónapja újra fogyózni kezdtem de olyan jó zabpelyhes receptet találtam, amitől egész napra jól lakom, nem is kívánom az ételt. Hétvégente viszont azt eszem amit akarok, akkor általában 2-3ezer calt/nap.
Mennyire normális ez?
Korosan sovany vagy, szedd ossze magad, itt max a hizo kura jatszik nem a fogyokura! Ha alapbol ilyen testalkatod lenne akkor is hiznod kene, de hogy te ugygondolod ebbol dietazni fogyni kell…. Pszihologus azonnal, anorexia… 300cal al csak azert nem vagy ehes mert az agyad ezt diktalja.
Mutasd mar meg nekem legyszi azt a receptet amitol te nem vagy ehes.
Kezdj el enni, mert a korhaz szelen tancolsz. Ha kiskoru vagy, orvos meglat, be is utal egybol
Biztosan nem 300kcal-t eszel egy nap.
Az már krónikus lenne, korházban lennél ha mindennap ezt csinálnád magaddal.
Elájulnál, meg ilyesmi, semmit se tudnál csinálni olyan gyenge lennél egy idő után.
6
de tudna, aludna egesz nap mert semmit nem tud csinalni.
De, tudna, én is éltem 3-400 kalórián egészen sokáig (35 kilóig).
Éhségérzeted azért nincs, mert a szervezet többé nem termeli az ahhoz szükséges hormonokat, hiszen minek? Úgysem eszel.
Amúgy még 2-3 kiló mínusz és összeesel vagy meghalsz.
8-as, 1400 kalória valóban éhezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!