Betartok mindent szabályt, de mégsem csökken a súlyom. Ez normális?
Bizonyára nem vagy kalóriadeficitben, ha nem fogysz.
Stagnálás pedig bármilyen diétában előfordulhat, ahogy a testsúly sem egyenletesen, szigorúan monoton csökken kalóriadeficitben...
Nekem nem kedves az Atkins, de azért nem szólnék be arra, aki csinálja, dehogynem lehet vele fogyni, plusz az elejét kivéve egészen értelmesen lehet táplálkozni benne, ha jól emlékszem. Vannak agyament diéták, ez azért nem az. Persze van, akinek egészségtelen és önsanyargató, de ez minden étrenddel így van, sokfélék vagyunk.
Kérdező, konkrét számok esetleg? Az első héten sok vizet vesztettél, az OK, de utána mi történt? Mert ha pl. a következő hétben nincs változás, az nem valami sok idő, az még nem nevezhető stagnálásnak. A stagnáláskor is még a bevezető szakaszban vagy?
Nem írtad, hány kiló és milyen magas vagy. Nem lehet, hogy már nem is kellene fogynod?
Miért kell mindig újra kezdened? Miért nem csinálod folyamatosan?
Az Atkins amúgy szerintem nem rossz, régebben én is csináltam egy ideig és szépen lefogytam tőle.
Tudod vannak bacik a gyomorban és ezek egy idő után (hogyha sok zsíros kaját fogyasztottál el akkor megszokják és nem lehet őket egykönnyen leszoktatni a zsírtermelésről :(
részletesebben a national geography júliusi kiadásában
8-as, kíváncsi lennék arra a cikkre.
A gyomorban alapból nincsenek bacik, ideális esetben csak a vastagbélben tartózkodnak bélbaktériumok.
A baktériumok tudtommal nem termelnek zsírt,és arról sem olvastam még sehol, hogy az elfogyasztott zsírt tudnák hasznosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!