Mad_mike kérdése:
Lányok, egy kérdés, Stabil munkahelyel rendelkező, megbízható, normális emberbek tartanak. Miért van az, hogy akárhányszor kezdeményesek udvariasan, "minden szabályt betartva", mégis mindig a tuskó nyálgépek, meg a tapló parasztok kapják meg a lányt?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok válaszát várom, a többi, aki azon pörög, hogy miket kérdeznek az emberek, fojtsa magába a gondolatait jó mélyre!2013. nov. 28. 01:17
1/7 anonim válasza:
"minden szabályt betartva"
nincsenek szabályok add önmagad,ne akarj más lenni és mást követni.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Mert a legtöbb lány a laza, marhulós fiúkat szereti és nem a fásult, merev, szabály szerint viselkedő férfiakat.
5/7 anonim válasza:
Ilyen kérdésekre tényleg nehéz bármit is mondani, mert tényleg azt kéne látni, ez a kezdeményezés hogy zajlik.
Abban azért van valami, amit a 3-as válaszoló írt.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem érekszabályok szerint és nem vagyok fásult, sem merev.
Azt, hogy "szabályok szerint" ùgy értettem, nem verem át a másikat, tiszteletben tartom stb. Önmagamat szoktam adni, nem szeretem mikor valaki megjátsza magát. Komolyabbnak tartanak egy átlag korombelinél.
2013. nov. 29. 00:46
7/7 A kérdező kommentje:
Am a nevem nem egy youtube videóból jön. nem véletlenül akasztották rám. Félreértés ne essék, nem vagyok pszichopata, csak vannak bizonyos helyzetek, amikor merészebb vagyok a többieknél és emiatt ragasztották ezt rám.
2013. nov. 29. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!