Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság Budapesten lehetetlen találni egy normális megbízható, viszonylag szépnek mondható lányt?
22 éves vagyok. Több mint egy éve nincs barátnőm, pedig eddig akit úgy nagyjából ismerek, mindenki aztmondta h nem vagyok egy ronda pasi, sőt... Egyetlen ami hiányzok rólam az maximum egy kis izom. Nem vagyok izmos alkat, 1 évet jártam konditerembe, de most munka mellett sajnos nem fér bele a dolog. Van stílusom is, szóval mindig megprobálok úgy öltözködni vagy épp viselkedni (persze bizonyos határokon belül) hogy az valakinek felkeltse az érdeklődését, de mióta az összes helyes lány elkezdett diszkóba járni Pesten, meg elkezdett ez lenni a menő, azóta mindegyik egy lelkironcs és lehetetlen velük beszélgetni is, mert azthiszik átakarod őket vágni. Amúgy hetente bulizok, van mikor 2x is, rengeteg pénz megy el.. és általába mindig egyedül jövök haza, vagy pár névvel, ami utána egy hét vagy 3 nap beszélgetés után, abbamarad, mivel a lánynál semmiféle érdeklődésre mutató jelet nem látok, pedig sokszor tudom is hogy helyesnek tart, de valahogy mégis azt érzem hogy félnek tőlem. Több mint egy éve tart már, hogy aki nekem kell annak én nem kellek, akinek meg kellenék az nekem nem kell. Pedig van elegendő önbizalmam is, megszámolni se tudom, hogy hány lánynál probálkoztam eddig!!! Szerintetek valaha vége lesz ennek a rémálomnak?
Amit mostanába tapasztalok az az, hogy inkább a Pesttől 100km+ra lévő lányok azok akikkel lehet kommunikálni, vagy esetlegesen sokkal jobban viszonyulnak hozzám mint a városiak.. de sajnos egyáltalán nem vagyok távkapcsolat párti.
Csak értelmes válaszokat várok. Köszi mindenkinek.
azt nem tudhatod, h melyik lány öntelt, szóval próbálkozni kell tovább, aztán majd összejön, biztos változtak az évek alatt a te igényeid is
suliba jársz? ott esetleg? vagy bárhol, hiszen mindenféle ember szaladgál az utcán
vagy pár évvel idősebb lányoknál próbálkozz
nálam is próbálkozik a te korosztályod...lehet találnál olyan lányt, aki el tudna képzelni egy nála fiatalabbal kapcsolatot, feltéve, ha te is
És a lányokkal hol szoktál ismerkedni? Szép, átlagos és csúnya lányok vannak a diszkóban is, a neten is... Mindenhol van mindenféle nagyjából. Azt értem, a diszkós p*csák nem jönnek be. A műcsajok se. Meg is értem, hiszen azt mondtad szépet keresel. Ők meg hol azok már, na mindegy.
Lehet csak rossz helyen keresed a megfelelőt.
Még valami. Ezt kifejtenéd, hogy mit jelent ez, hogy diszkós őrület? Diszkóba mindig is jártak a fiatalok, mindig voltak nagy bulik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!