Ez sok kajának számit egy 17 éves lánynál egy nap?
-6 átlag méretű virsli
-1,5 nutallás zsömle
-1 kisebb méretű lángos kevés vajjal megkenve, rá egy sonka
173 cm/52kg
12, fb doblája fel mostanában a csoportot, anyukák osztják meg, milyen kreatív kaját csomagolnak (általában alsós) gyerekeknek.
Szendvics, gyümölcs, kis sős, kis édes nasi, magok, müzli, általában 4-5 féle van egy dobozban, konkrétan a gyrek minden szünetben eszik és eszik. Miért???
Ha száz évente egyszer van egy ilyen nap, az nem tragédia. Középiskolás/egyetemista koromban nekem is volt olyan, hogy reggelire betoltam egy valag pogácsát, ebédre vettem egy hot dogot a benzinkúton, vacsorára meg rendeltem egy hamburgert, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy az évek alatt hányszor voltam ilyen tróger.
Ha viszont rendszeresen van ilyen nap, az probléma.
13
Uhh, az szép dolgokra szoktatja őket... És ezek az anyukák biztos azt hiszik hogy milyen jól csinálják... Nekem gyerekkoromban csomagoltak két szendvicset, semmi nasi meg rágcsálnivaló. De otthon sem volt olxesmi
Érdemes ránézni, elképedek azon, mit és sokszor mennyit csomagolnak... Sült krumpli meg szőlő... és akkor csoda, hogy ugrál a cukor, nem tud figyelni, fáradt.
Szerintem semmi baj ezzel. Ez egy ilyen nap volt. Ha egyébként változatosan eszik, akkor miért ne?. Ilyen fiatalon ehhez a magassághoz teljesen jó a súly. Ha ilyen alkat és nem koplalás miatt lett ilyen.
Emlékszem, kb. 23 éves koroming én is bármit ehettem és nem híztam egyáltalán, teljesen mindegy volt, hogy mennyit és mit ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!