Mennyire ajánlott a 800 kalóriás fogyókúra egy 17 éves,170 cm magas,66 kilós lánynak?
Figyelt kérdés
2017. máj. 12. 21:27
1/7 anonim válasza:
Semennyire! Igen fogsz fogyni, ha bele nem unsz vagy éppen beleesel az evészavar csapdájába. Egyél naponta 1500-1800 körül, már ettől is fogsz fogyni! Sportolj is mellette úgy "gyorsabban" tudsz fogyni. Egyél mindent ami jól esik, csak mértékkel! Írj nyugodtsn ha gondolod és segítek amibs tudok!
2/7 anonim válasza:
Ejj... naponta úgy hogy nem csinálsz semmit kb 1200-1500 a kcal égetésed csak azzal hogy létezel. Én pasi vagyok magasabb, súlyosabb és idősebb. Nekem 2000 a kalória égetésem úgy hogy csak fekszek otthon és lélegzek.:D nem ajánlatos 1500 kcal alatt enni, mert egy idő után úgy is kikészülsz és rád fog törni a falási roham. Inkább egyél normálisan és kerüld a szemét kajákat. Mellette sportolj valamit hogy legyen alakod is.
3/7 anonim válasza:
800 kcalos fogyókúrát a morbid kövéreknek javasolják ideiglenesen... Te maximum tönkre vágod vele az egészséged.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2017. máj. 13. 08:56
5/7 anonim válasza:
Nem ajánlott senkinek. Min 1400at ajánlok én.
6/7 anonim válasza:
Nehogy elkezdd! Én is így keztem,csak 500 kalóriával,a mai napig nem tudok ettől szabadulni,csak 800-900 kcalt eszek,csalónapokon is nagyobb volt a bűntudatom mint az élvezet,így kiiktattam azt is. Senki ne kezdjen ilyen drasztikus diétába mert vagy abbahagyod mert megunod,(jobb eset)
Vagy pedig a dupláját hízod vissza,és vagy az evészavar csapdájába esel mint a legtöbben akik így kezdik. Én nagyon nem ajánlom.
7/7 anonim válasza:
1200-1300-at ajánlok inkább,6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!