Magokból mennyit ajánlott enni naponta?
Jó kérdés, inkább a fitátok miatt ajánlanak kis mennyiségeket, legalábbuis ahol én olvastam. Viszont az engem nem érdekelt, főleg, hogy rendes infó nem volt róluk, úgyhogy én napi 15 deka olajos maggal fogytam tizensok kilót (nem gyorsan, de nem is mozogtam). Ez csak kb. 900 kcal, kövérebben lazán belefért úgy is, hogy nincs sovány fehérjeforrásom és a zöldségételeimmel is sok zsír jött.
Ma már minimalizálom, a hozzáadott zsírral együtt, de ha aktívabb lennék vagy ennék sovány húst, akkor most is sok férne bele. Így inkább azokon a napokon repülök rá, amikor sok tojásfehérjét használok.
Úgyhogy kinek mennyi fér bele... Hogy segítenek-e, az azon múlik, hogy mennyire laktatja az embert az ilyesmi. Engem attól függ. Nassként nem laktat, a rost nem laktat, ételben azért jól jöhet, de inkább a magliszt, amiben nincs annyi zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!