Ha csak naponta 2x eszem, akkor milyen ételek fogyasztása ajánlott?
Mozgok heti rendszerességgel (3-4 X egy héten spinningelek). Sajnos van egy nagyon rossz szokásom, naponta csak 2X eszem (10:00kor és 16:00kor). Egyszerűen nem tudok átállni a napi 3-4-5 alkalommali evésre. Próbáltam már, hogy nagyon keveset eszem és így hátha megéhhezem, de nem így történt. Egy két alkalommal sikerült 3 étkezést bezsúfolnom egy napbba, de akkor nagyon nehezen aludtam el.
Tehát a kérdésem az az, hogy napi 2X-i étkezésnél mit egyek, hogy valamilyen szinten egészségesnek mondható legyen a táplálkozásom?
28/N
Délelőtt pl. teljes kiőrlésű kenyérből szendvics sonkával, joghurtos salátával, vagy zöldség + 2-3 dl tej. Délután sovány hús zöldségkörettel, barna rizzsel.
Én azért próbálnék becsempészni reggelire mondjuk 1 sovány joghurtot némi gyümölccsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!