Egyetemisták! Ti az ajánlott irodalomból naponta hány oldalt olvastok el?
Én gazdaságinformatikusnak tanulok, de bármilyen más szakról jött hallgató véleménye jól jöhet. Most az a célom, hogy ezt a Tannenbaum-könyvet kiolvassam 16 nap alatt, így célként kitűztem, hogy naponta 50 oldalt olvasok. 2 nap eltelt, 100 oldalt elolvastam, csak ugye tegnap közbejött valami családi program, így mikor este olvastam tovább a könyvet, bealudtam.
Lehet hülyének fognak nézni egyesek, viszont architektúrák -tantárgyból egy olyan professzorunk jutott, akinek mániája ez a könyv és már kezd olyan érzésem lenni, hogy aki nem olvassa ezt mint a bibliát, azt ellenségnek tekinti.
Ti hogy olvassátok az ajánlott irodalmat és naponta hány oldalt vágtok be?
gólya vagy, ugye?
A tanárok folyton mantráznak, hogy olvasd a könyvet, olvasd a könyvet. Minden hasznos, ami benne van. Tudod miért? Mert ők írták... Tapasztalatom szerint a könyvek fele szimplán elavult (főleg, hogy te informatikusnak tanulsz) és nem kérik vissza sehol, ami benne van. Ha érdekel, akkor olvasd, ártani nem fog, de tényleg fölösleges mindent elolvasni. Én általában az előadásjegyzetből és a netes segédletekből tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!