Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Rajtam kívül van még, aki...

Rajtam kívül van még, aki utálja a kalóriaszámlálást, és anélkül fogy?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs energiám méregetni az ételeket, számolgatni mindent, stb. 10 hónapja szültem, még szoptatok, kevesebbet eszek, és odafigyelek, hogy miket. Így fogytam 74 kg-ról 62-re. 162 cm vagyok, 57 kg a cél, annyi voltam terhesség előtt (szintén ugyanígy értem el). Más is van itt, aki így fogy, vagy mindenki számolja a kalóriákat?
okt. 3. 19:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
A kalóriaszámolástól senki nem fogy, az csak a mennyiség meghatároására való. Ha számolás nélkül is kevesebb eszel a felhasználtnál, akkor nyilván neked felesleges számolni. Ha számolod, de többet eszel, akkor nem fogsz fogyni. Egyébként legtöbb esetben elég pár hétig, hónpig mérni, felírni, utána kialakul az, hogy ránézésre meg tudod állapítani, hogy mennyi.
okt. 23. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!