Rajtam kívül van még, aki utálja a kalóriaszámlálást, és anélkül fogy?
Igen, én sem számolom!
Én sem tudom elképzelni, hogy naponta méricskéljek és milyen xar élet lenne már ez?!
Én most már annyira belejöttem, hogy pontosan tudom, mikor mennyit ehetek. Havi egyszer mérem magam, ha úgy látnám, hogy valami nem oké a súlyommal, újra számolni kezdenék, de eddig rendben volt a havi 2-4 kg. Szóval "jól eszek".
Én mindenkinek javaslom, hogy legalább az elején az első hónapokban számolja, amíg nem tapasztalja ki, hogy mi a jó.
Kalóriaszámolással nem tűnik el a csillapíthatatlan étvágy vagy a stresszevés.
Önmagunk legyőzésére kellenének módszerek, de mivel minden ember más, így elég nehéz lenne ráhúzni mindenkire ugyanazon sablonmódszereket.
Még mindig: a kalóriaszámolás nem egy "módszer", hanem a szervezetünk biofizikája.
Kedves #6, a barátnőd azért fogyott le, mert az adott időablakban nem lépte túl a kalóriakeretét :)
Rárakni a kaját a mérlegre, és beírni a telefonodba nagyjából 1 perc, de tudom, hogy valaki erres sem veszi a fáradságot. Kalóriaszámolás nélkül is lehetsz kalóriadeficitben, csak feleslegesen teszed nehézzé és rizikóssá a dolgot, de te tudod.
Ettől függetlenül anno én se számoltam, mert nem is voltam tisztában a kalória fogalmával. Csak szimplán keveset ettem, és sokat mozogtam, így szerencsére kalóriadeficitbe kerültem tartósan, ezáltal lefogytam.
7
Szövegértés... :) A kcal számolás pont hogy a módszer. Egy módszer arra, hogy kcal deficitben legyél. A kcal deficit az ami már nem módszer, de többféle módszerrel lehet elérni. Pl kcal számolással, vagy időablakos étkezéssel. :)
Csak azt mondom, hogy pusztán az időablakos étkezés nem fogyaszt kalóriadeficit nélkül.
Te egy lehetséges módszerként írtad külön, ezért volt félreérthető. Így viszont rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!