23 éves, 150 cm magasságú lány vagyok. A jelenlegi súlyom 45.2 kg. Annyi féle "BMR kalkulátort" megnéztem már, viszont nem tudom eldönteni, melyik a leghitelesebb. Fogyni szeretnék még pár kg-t, viszont nem tudom mennyit kellene ennem. (?)
Figyelt kérdés
Alapvetően nehéz fizikai munkát végzek, plusz heti 3 - 5 napot sportolok átlagban, ami szobabiciklizést, trainerezést jelent. Ez eddig rendben van. Így január közepe óta lefogytam 22 kg-t.
Viszont amikor szabadságon vagyok, gyakorlatilag nem csinálok semmit, csak a sport a mozgásom, ekkor heti 5 alkalommal fixen edzek, plusz időnként 1 óra sétát is beiktatok. Ilyenkor nehezen megy a fogyás és nem tudom mit kellene tennem, noha a kcal bevitelemet is csökkentem ezekre a napokra. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit kellene tennem az otthoni, pihenős napokon, hogy folytatódjon a fogyás? Mennyit ehetek? 3 kg-t szeretnék már csak leadni.
júl. 12. 14:44
31/31 anonim válasza:
39, valamiből meg kell élni, 2 gyerekkel nem ugrál az ember. Viszont minden értékem jó, egy szem gyógyszert nem szedek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!