23 éves, 150 cm magasságú lány vagyok. A jelenlegi súlyom 45.2 kg. Annyi féle "BMR kalkulátort" megnéztem már, viszont nem tudom eldönteni, melyik a leghitelesebb. Fogyni szeretnék még pár kg-t, viszont nem tudom mennyit kellene ennem. (?)
Alapvetően nehéz fizikai munkát végzek, plusz heti 3 - 5 napot sportolok átlagban, ami szobabiciklizést, trainerezést jelent. Ez eddig rendben van. Így január közepe óta lefogytam 22 kg-t.
Viszont amikor szabadságon vagyok, gyakorlatilag nem csinálok semmit, csak a sport a mozgásom, ekkor heti 5 alkalommal fixen edzek, plusz időnként 1 óra sétát is beiktatok. Ilyenkor nehezen megy a fogyás és nem tudom mit kellene tennem, noha a kcal bevitelemet is csökkentem ezekre a napokra. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit kellene tennem az otthoni, pihenős napokon, hogy folytatódjon a fogyás? Mennyit ehetek? 3 kg-t szeretnék már csak leadni.
Ugyanezek az emberek, akik itt jajonganak a 40 kilón, simán leokézzák az 50-et a 170 centisnek. Pedig az jóval rosszabb arány. Olyan, mintha 30-at mondott volna a kérdező 40 helyett.
150-hez a 40 olyan, mint 170-hez a 60.
13, ugye te hízókúrázol?
Mert csak akkor releváns. Meg se állj 60-ig! Majd onnan mondhatod, hogy ne fogyjon! ;)
15, ha hozza igazodna a kérdező, akkor 37 kiló akarna lenni, de nem akar.
A 13-as inkább egy irigy liba, aki azt akarja, hogy mindenki kövérebb legyen nala, hogy ne legyen riválisa.
Innen semmiképp se kellene fogynod.
Amúgy meg minden bmr kalkulator becsles. Nincs olyan hogy egyik jobb mint a masik
"Nem fogynod kellene hanem nőni."
Téged se az eszedért szeretnek.
23 évesen hova nőjjön?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!