Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi az ami csökkenti az éhség...

Mi az ami csökkenti az éhség érzetet?

Figyelt kérdés
Diéta alatt vagyok, de állandóan éhes vagyok hiába iszok meg majdnem 3 liter vizet. Sokszor akkor vagyok éhes mielőtt még nem ebédeltem illetve vacsora előtt mert nálam sok idő telik a kettő között a munkám miatt. Mi az amitől nem lennék éhes?
máj. 28. 06:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20 Az valóban, és még prögösz is :D
máj. 29. 12:51
 22/24 anonim ***** válasza:

19.

Igen, én!

Hát persze, hogy éhségérzettel jár.

Az összes normális fitneszes elismeri és be is vallja, hogy mekkora szenvedés.

Okés, az már kihegyezett 0 CH-s szakasz, versenydéta a végén, de már az elején éheznek. ;)

Borzasztó sötétség van az átlagember fejében a biológia, kémia, anatómia, élettan témákban.

Legalább járnának utána, angolul rengeteg elérhető hasznos és korszerű anyag van, de 0 a természettudományos alapjuk, meg nyelveket sem beszélnek.

Mondjuk arra még mindig ott a fordító, de arra sincs eszük.:D

Csak acsarkodnak, meg leszavaznak falkába verődve.

Azért is lehet nekik beadni minden sületlenséget, ha valami "tekintély" mondja, írja. :D

máj. 29. 19:30
 23/24 anonim ***** válasza:

20.

Ne durvuljunk ennyire.

Megteszi egy szolid izomerje is. ;)

máj. 29. 20:58
 24/24 anonim ***** válasza:
55%

Ami nekem bevált, és sokszor használom, az útifűmaghéj. A csomagolás szerint 178 kalória/100 g, főleg rostból áll. Az a lényege, hogy kb egy evőkanálnyit el kell keverni egy pohár vízben és meginni. Ezután a maghéjak megszívják magukat a vízzel, megdagadnak és emiatt hosszabb ideig teltségérzetet biztosítanak. Szóval ha munka közben van időd egy pohár vizet meginni, akkor simán megoldható.

Annyi hátránya van, hogy van egy enyhe, de kicsit fura íze, ha esetleg egy pici szörppel vagy teaával elkevered nem nagyon érezni.

Illetve a napi ajánlott fogyasztása 5g (ami az az egy evőkanálnyi) szóval naponta csak egyszer alkalmazhatod a "trükköt".

A szélesebb választékú bevásárlóközpontokban, bioboltokban és néhány drogériában is lehet kapni.

jún. 2. 17:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!