Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi az ami csökkenti az éhség...

Mi az ami csökkenti az éhség érzetet?

Figyelt kérdés
Diéta alatt vagyok, de állandóan éhes vagyok hiába iszok meg majdnem 3 liter vizet. Sokszor akkor vagyok éhes mielőtt még nem ebédeltem illetve vacsora előtt mert nálam sok idő telik a kettő között a munkám miatt. Mi az amitől nem lennék éhes?
máj. 28. 06:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
31%
Ha a kalóriakeretedet valóban rendesen elfogyasztod, akkor a pszichés éhség marad. Azt pedig terápiás módszerekkel. Stresszcsökkentés, unaloműzés, relaxálás, sport, hobbik, elegendő alvás.
máj. 28. 07:06
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Lehet hogy túl kevés kalóriát eszel, lehet hogy nem megfelelő ételeket eszel (pl sima kenyér helyett teljeskiörlésűt, rizs helyett bulgurt, stb), lehet hogy túl sok idő telik el két étkezés között, lehet hogy túl kevés rostot eszel, lehet hjfy túl kevés fehérjét eszel... Egy csomó oka lehet, ennyi infóból nehéz megmondani.
máj. 28. 07:13
 3/24 anonim ***** válasza:
75%

Attól hogy eszel közte valamit. Bármi is a munkád, ha 7 oran at nincs szuneted akkor is kimehetsz mosdoba amennyi ido alatt pont megeszel egy muzliszeletet.

Illetve a tul keves eteltol vagy ehes. Valoszinuleg tul keveset eszel eleve minden nap.

Az etkezesekbwn meg legyen feherje, szenhidrat, zsir es minimum 15 deka zoldseg

máj. 28. 07:31
 4/24 anonim ***** válasza:
24%
Érdemes lehet puffasztó, telítő ételeket enni, amik rostban gazdagok. Pl zöldségek, nyersen, párolva, bárhogyan. Hüvelyesek...
máj. 28. 08:16
 5/24 anonim ***** válasza:
64%
Az étel
máj. 28. 09:03
 6/24 anonim ***** válasza:
0%
Ukko reflux tea.
máj. 28. 09:13
 7/24 anonim ***** válasza:
14%

Nikotin, koffein, ezek csökkentik.

Snüssz + Monster és máris nem leszel annyira éhes.

máj. 28. 09:15
 8/24 anonim válasza:
46%
Nekem a munka csökkentette. Gyorsétteremben dolgozok, 8 óra konyházás, állandó mozgás... Utálom. Viszont az étvágyamat valamiért meglepő módon csökkentette. A szem. fogy. nem túl sok, mégis eltelít viszonylag hosszú időre, míg amikor otthon vagyok, mozgás nélkül, sokkal többet kell ennem, hogy eltelítődjek, nem olyan kis fityfüty adagot.
máj. 28. 12:13
 9/24 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy túl keveset eszel (alacsony a kalóriakereted).

Ezen kívül, ami csökkenti az étvágyat:

- folyadék

- rostok (zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű kenyér, peksüti)

- nagy térfogatú/alacsony kalóriasűrűségű ételek (pl. zöldség- gyümölcs, puffasztott rizs)

- mozgás (nyilván akkor ha nem épp elájulsz)

- tevékenység, ami leköt,beszippant

- elegendő fehérje fogyasztás

máj. 28. 13:55
 10/24 Kedves Vezető ***** válasza:
68%
Dopamin
máj. 28. 14:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!