Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez így is müködhet?

Kerdesekkel teli kérdése:

Ez így is müködhet?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni, de nem akarok lemondani minden "bűnös" kajáról, úgy is működhet a diétám, ha eszek amit épp kívánok, de kalória deficiten belül maradok?
tegnap 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Igen, de azért a makrók is számítanak.
tegnap 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

Igen. De ha tul sok a nem tápláló étel akkor folyamat éhes leszel.

Egy kolleganom pl azt csinalja hogy ha kivan ol makos tesztat (ch, zsir) akkor elotte eszik uborkaba tekert turokremet vagy sonkat es zoldseget es utana a makos tesztat. Megvan a feherje zsir ch es rost is es ezaltal sokaig jollakik.

Viszont az igaz hogy egeszseges felnott kiegyensulyozott etkezesebe cukros feherlisztes suti vagy hasonlo dolog heti 1-2szer ajánlott max.

tegnap 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy elvileg igen, de ha sz@rt eszel, éhes leszel, nem fogod tudni tartani a keretedet.

Nem kell persze teljesen elhagyni a “bűnös” ételeket. Én pl szoktam néha gyorsétterembe menni, ilyenkor az alacsonyabb kalóriájú, relatíve magas fehérjetartalmú szendvicsek közül

választok (pl dupla sajtburger), krumplit nem eszek és az üdítő is light.

tegnap 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!