Diétás italporral helyettesítenék 1-2 étkezést. Működhet?
Ebédet rendelek, reggelivel és vacsival gondban vagyok. Hiába készítek valami diétás egészségeset, akkora étvágyam van hogy simán megeszek ezekből is túlságosan sokat.
Néztem ezeket az italporokat, 1 adag 200 kcal körül van, 20 g ch, 25 g fehérje.
Szerintem ez az éhségedet nem fogja elvenni.
Salatából megehetsz egy kilot is, egyél hozzá tojást, húst, halat
Egy étkezést simán kiválthatsz vele, kettő már neccesebb.
Én a Biotech Diet Shake-et szoktam, ha rohanok, nincs időm rendesen enni, de valamit azért kellene. Vagy ha reggel megyek edzeni, akkor edzés előtt ezt szoktam "reggelizni", mert rendes kaja után egy 2-3 órát nem tudok rendesen edzeni.
Nekem bevált. Ez egy sűrű ital lesz 3-4 perc állás után, van benne elég sok rost, tehát nem egy vízszerű valami, kitölti a gyomrot, jóllakok tőle.
Akkor is szoktam inni, ha este rámjön az édesség-ehetnék, mert finom is, jó hidegen, lassan elkortyolgatva simán kivált egy csokit vagy sütit.
De napi több étkezést nem váltanék ki vele, elsősorban rendes, szilárd, egészséges kaját kell enni inkább.
6
Szintén így voltam, ittam ezeket a porokat nem is tudom hány ízben, mégis 1 hónap után képtelen voltam meginni. Hányni tudtam volna tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!