Bármi ötlet több fehérjére?
Fogyni szeretnék 5-7kgot, férfi vagyok, heti 4-5 edzésem van, irodai munkát végzek, de sokat járkálok munka után (15 ezer lépés)
Jelenleg 1600 kalória van beállítva, 25g zsír, 150g szénhidrát, 165g fehérje.
Csökkenteni szeretném a szénhidrátot (mivel a zsírt már konkrétan nincs hova) és növelni a fehérjét. Minél kevesebb izmot szeretnék veszíteni, ezért akarom növelni a fehérjebevitelt.
Bármi ötlet közel 0 szénhidrát, de magas fehérjebevitelre? Tojásfehérje + csirkemell jó ötlet lenne, de ez már szerepel egyszer az étrendben.
2-es vagyok.
Még annyi hogy az a kalória ennyi edzés mellett nagyon-nagyon alacsony. Én is kb ennyit mozgok és 1900 Kcal körül eszem, és megy le a heti fél kiló szépen. 165 cm-s és 55 kilós lány vagyok...
Miért akarsz közel nulla szénhidrátot bevinni, édes jó istenem...???🤦♀️🤦♀️
Vagy mi az elképzelés? 25 g zsír, 0 CH, és csak fehérje?
2-3
Köszönöm, pár ötletet megpróbálok beilleszteni :D A kalória tudom, hogy nem a legtöbb, de pár centivel vagyok csak magasabb nálad és nálam 2000 kalória nagyjából ahhoz elég, hogy megtartsam a súlyom. Ezt dobta a gép sajnos.
4
Nem akarok közel 0 szénhidrátot bevinni (jelenleg 150 van, ezt csökkenteném 100-120ra), de a zsírt nem tudom ennél lejjebb vinni és ha jól tudom egyébként sem túl egészséges a nagyon alacsony zsírbevitel. Így csak 1 opciót maradt, a szénhidráton spórolok.
6
Csakhogy ő az izmait szeretné megtartani a fogyás mellett, így nem mindegy hogy mennyi fehérjét eszik. Azoknak mindegy mit esznek akik amúgy sem sportolnak, és megelégszenek a vékony de löttyedt testtel. Heti 5 edzés mellé bizony kell a sok fehérje.
8
Jajj de nehéz a felfogásod... Nyilván kalóriadeficitben kell lenni, nem a fehérjével fog fogyni, azzal csak az izmait szeretné megőrizni. Mert zsírból akár fogyni, nem izomból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!