Az abonett kenyeret mihez eszitek?
Figyelt kérdés
jan. 8. 19:07
2/28 anonim válasza:
Semmihez. Nincs benne se rost se értekes tápanyag, jól se lakat és nem is finom.
3/28 anonim válasza:
Én se fogyasztok ilyesmit, de ha valamiért muszáj lenne, akkor salátához enném a textúrája mkatt, vagy valami egészséges mártogatóshoz (pl hummusz).
4/28 anonim válasza:
Én szigorúan csak újjnyi vastag, jó zsíros, fokhagymás, paprikás szalonnához. És így nagyon jó íze van az abonett szeleteknek.
Csak ajánlani tudom.
;)
5/28 anonim válasza:
Semmihez. TEljesen normálisan étkezem, csak a kalóriákra figyelek
6/28 anonim válasza:
A humusz az tényleg annyira jó, salátákhoz. Nagyon ott van, textúra, íz, minden. Főleg mártogatva.
Nagyon nagy tanár vagy.
Most biztosan sokan rászoknak majd. ;))
7/28 anonim válasza:
"A humusz az tényleg annyira jó, salátákhoz."
Földet eszel a salázához? Wow, a giliszták finomak benne?
8/28 anonim válasza:
Én amikor fogyókúráztam azt ettem kenyér/kifli helyett. Reggelire vagy vacsorára ugyanúgy megkentem vajjal, rá szalámi, uborka. De teljesen jó volt pld. virsli, rántotta mellé is.
Főtt ételhez meg amúgy sem eszek kenyeret.
9/28 anonim válasza:
Munkahelyemre szoktam hozni, sokáig eláll. Joghurthoz, kefirhez eszem.
10/28 anonim válasza:
Én a kenyeret próbáltam vele anno leváltani, de annyira fűrészpor ízű, hogy megcsömörlöttem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!