Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az abonett kenyeret mihez...

Az abonett kenyeret mihez eszitek?

Figyelt kérdés
jan. 8. 19:07
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%
Nekem ez is normális ízű. Miért baj az ha szeretem? Nekem így ízlik, 3 éve így eszem és így is fogom enni ☺️
jan. 10. 08:50
 22/28 anonim ***** válasza:
13%

21.

Természetesen nem baj.

Egyed, és adja Isten, hogy mindig makk egészséges legyél!

Csak így nevelnek rá bennünket mindenféle vacakra, ami nem étel, hanem csak étel pótló, a legjobb esetben is.

Ellenérzésem van a művi kajákkal szemben. Én csak az itthon készült ételeket eszem. Meg lehetőleg a saját sütésű kenyereket, sütiket.

Csak ezért írtam, hogy fűrészpor ízű vacak. De nem megbántani akartalak vele. Sorry, ha így sikerült. 🤝

jan. 10. 09:06
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

#22 Én azon szoktam nevetni amikor valaki beszél nekem a helyes táplálkozásról, az egészséges életmódról stb... Aztán ki megy mert rá gyújt.

Az abonett kenyérben semmi rossz nincs. Nincs benne tartósító szer, glutén, szinezék. Semmi egészségtelent sem tartalmaz.

Az íze? Olyan amilyen. Van aki szereti, van aki nem.

Én edzeni játok, nagyon nem mégnézem mit eszem, és én is szeretem. Magába ia, de pl halpástétommal is.

jan. 10. 19:18
 24/28 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Én amint írtam , úgy is élek.

Tehát az eszmefuttatás "... majd kimegy mert rágyújt", nagyon mellément. Vakon vagdalkoztál ilyen hasonlattal.

OK.

Jó egészséget neked!

Meg BUÉK 2025!

jan. 10. 19:38
 25/28 anonim ***** válasza:

Írtam én, hogy rólad beszélek?

" ...valaki beszél nekem... "

Neked is jó egészséget!

BUÉK

jan. 10. 20:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Már rég ettem, de azt a pizzás ízesítésűt vettem és tettem rá sajtot sonkát stb-t, tehát mintha egy szendvics lenne. Vagy rántotta mellé is ettem. Akkor (kb 10 éve) még az volt a diétás kenyér :D Amikor még a kalóriaszámolás gyerekcipőben járt.
jan. 12. 09:54
 27/28 anonim ***** válasza:

Abonett kenyeret mihez esszük?

Hát a hagyományos kenyérhez.

Finom házi krumplis kenyérhez.

Miért, máshoz is lehet?

jan. 19. 19:15
 28/28 anonim ***** válasza:

A kukoricásat szoktam enni tojáshoz-sárgáját tök jó mártogatni vele-, virsli mellé. Vagy megkenem vajkrémmel, csirkemell sonkával/párizsivel, esetleg sajttal.

Általában zöldségeket is eszem mellé. Legalább paradicsomot.

jan. 19. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!