Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Idén karácsonykor hány kilót...

Idén karácsonykor hány kilót híztatok?

Figyelt kérdés
Mennyik voltatok, mennyit híztatok és mennyik letetek?
dec. 27. 12:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Egyet sem. Egy ünnep nem ér annyit, hogy elengedjem magam és zabáljak.
dec. 27. 12:39
 2/16 anonim válasza:
60%
Fogalmam nincs mennyi voltam de szerintem egyértelműen híztam. És ugye még nincs is vége a karácsonyi időszaknak! 😊😊
dec. 27. 13:22
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Kettöt fogytam
dec. 27. 14:04
 4/16 anonim ***** válasza:
40%
Semennyit. A karácsony nem ok a mértéktelen zabálásra.
dec. 27. 14:59
 5/16 anonim ***** válasza:
58%

70.1-70.5 körül mozogtam.

24-én és 25–én vittem be több kalóriát a napi szükségeshez képest: viszonylag normálisan ettem, reggeli-vacsora a szokásos, 24-én húslevest ettem és fogast, tört krumplival, 25-én töltött káposztát. Ami plusz volt, az néhány szelet süti és némi alkohol. 25-én reggel 70.8-at mutatott a mérleg; ma reggel 70.1-et. Szóval nem híztam. Tegnap és ma már edzettem is.

dec. 27. 19:38
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
2-3 nap alatt nem lehet érdemben hizni. Kb 0.5 kg-cal vagyok több, de annak a nagy része is biztos víz. Majd lemegy.
dec. 27. 22:01
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Semennyit. Ettem mindent, de normális mennyiségben, ahogyan máskor is.
dec. 28. 01:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre egyet,ünnepek végére kettőre tippelem. Nem azért mert zabalok,sosem értettem aki szerint csak ez lehet az ok. Egyszerűen olyasmiket eszem,amiket normál esetben nem. Egy -két szelet bejgli,egyéb sütemény ( és nem zabalva,tényleg csak egy két szelet) is jelentős plusz kalória a hozzám hasonló alacsony, középkorú nőknek. Emellé a többi kaja is kaloriadus,és csinálok némi kaloriadusabb kaját is. Nem zabalok,mindenből mértékkel eszem,de így is egy nap jóval több jön ki,mint a kalória keretem. Persze lehet mindent is kalóriaszegényen,de én azokat úgy nem szeretem. Most vagy eszek normális sütit,vagy nem. Vagy tényleg lesz egy jó majonézes krumpkisali,amit szívesen eszek (nem zabalok!) vagy egy mentes valami,amit fancsali pofacsl nyammogok,nem beszélve a férjemtől,gyerekeimrol. A karácsony ne szóljon már erről. Arra ott az év többi napja.
dec. 28. 12:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Az összeset. 200 kiló vagyok. Elefánt. Nem férek át az ajtón
dec. 28. 16:31
 10/16 anonim ***** válasza:
4et
jan. 5. 11:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!