Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Melyik a leg kalóriaszegényebb...

Melyik a leg kalóriaszegényebb, szénhidrát csökkentett kenyér?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi melyik az amiben nincs annyi kalória és szénhidrát kenyér fajtába mert megeszem a villanytűzhelyet egy percen belül.

Kenyér nélkül érkezem két napja de nem bírom kell valami mellé.

Amúgy kaloriadeficitben étkezem, minimális szénhidráttartalmú, fehérje dús kajákkal.

Amúgy van kenyérsütő gép.

jan. 5. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Nyugodtan vedd meg bármelyik teljes kiőrlésű kenyeret és egyed, lényegi különbség nincs köztük kcal tartalomban. Arra azért figyelj hogy minél magasabb legyen benne a tk liszt aránya. Nekem amúgy a Pur Pur kenyér a kedvencem, nagyon finom és laktató, viszont nagyon drága sajnos. :/

Ha már a sütőt akarod megenni, gondolom sejted hogy nem fogod tudni elhagyni a kenyeret, és nem is kell. :)

jan. 6. 07:11
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem vagy beteg nyugodtan egyél szénhidrátot is. Lehet pont ezért szenvedsz, mert alig eszel.
jan. 6. 07:45
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Egyél főttkrumplit!
jan. 6. 08:10
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Szeptember óta számolom a kalóriákat. Én is megpróbálkoztam azzal, hogy a minimálisra csökkentsem a szénhidrátot, de nem ment. Vettem szénhidrát csökkentett kenyerét, amiben szeletenként volt kb 2 gramm szénhidrát, zsír viszont annál több. Alig 2 óra múlva már durván éhes voltam, ellenben a normál vagy teljes kiőrlésű kenyérrel bírtam 4-5 óra hosszát. Én ezt nem tudtam csinálni. Tudom, hogy minden szervezet más, de én úgy működöm jól, ha a napi keretemnek legalább a felét beviszem. Így nem éhezek, és mivel kalóriadeficitben vagyok, a zsír is kb. a felénél a napi keretnek, szépen megy a súlyom igaz, nem rohamtempóban. (Heti 0.5-1 kiló).
jan. 6. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Egyél kenyeret. Az egyik legegészsegesebb étel

Ha szénhidrátcsökkentett akkor cserébe zsírokkal van tele és a zsírokban több mint másfélszer annyi energia van mint a szénhidrátokban tehát energiazsgény etkezéshez a szénhidrátcsökkentett cuccok borzalmas választás

Vegyél purpurt vagy bármilyen teljes kiorlesut aminek legalabb fele tk lisztbol van. Nyugidtan mehet az etkezesbe sajtkremmel-humusszal sonkaval es sok zoldseggel kiegeszitve

jan. 6. 09:48
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Süss egy kenyeret fele tk feke sima loszttel és edd azt.
jan. 6. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

"Kenyér nélkül érkezem két napja de nem bírom kell valami mellé."

NE kenyér nélkül étekezz, akkor nincs baj. Számold bele a kalóriákba és ennyi!

A kalóriaszámolásban az a lényeg, hogy nem tiltasz le semmiféle élelmiszert.

Ha meg erösen CH csökkentett étrenden vagy, akkor ne lepödj meg, ha éhes vagy

jan. 6. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
A ch az egészséges szervezetnek az egyik legfontosabb tápanyagforrás. Ne vond meg
jan. 6. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Nyugodtan egyél kenyeret, és más szénhidrátot, csak a minőségre figyelj oda. Én a magam részéről napi 150-200 gramm CH-t viszek be és nem akadályoz a fogyásban. Ellenben nem éhezem, van erőm edzeni. Úgy tudom, az inzulinrezisztensek diétába tartalmaz 150 g szénhidrátot/nap, de azt kötelező is megenni az előírásoknak megfelelően. Vannak ilyen minta étrendek, ötletet meríthetsz belőle, akkor is ha nem vagy IR-es. Értelemszerűen akkor nem kell betartanod.
jan. 6. 13:06
 10/10 anonim ***** válasza:
58%

"A ch az egészséges szervezetnek az egyik legfontosabb tápanyagforrás."

Ez így DURVA tévedés! Még ha a tápanyag-forrás energia-forrásnak lenne írva, akkor sem értenék vele maradéktalanul egyet!

tegnapelőtt 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!