Túl ettem magam, mit tegyek?
Már 2 hete, (igen ünnepek alatt is) próbáltam tartani azt a max 1400, de általában nem több, mint 1300 kalóriát, de most véletlenül rámjött valami és megettem estére egy teljes csomag vital cukor mentes darált kekszet (már bánom, hogy megvettem). Nem tudom, megkívántam és bezabáltam az egészet, ami ugye kb 800 kalória. Ehhez hozzá jön 2 sült tojás egy fél szelet fehér kenyérrel, 1 teljes kiőrlésű vajkrémes buci, 1 kis szelet túrós süti, 1 kis sajtos fornetti pogácsa, egy kicsi kevesebb, mint egy fél banán, 2 korpovit keksz és pár szem licsi. Ami már majdnem 2000, vagy lehet, hogy annyi is...
Rosszul éreztem magam ezért próbáltam hulahoppozni, de mivel 2 hete nem voltam itthon és nem csináltam elkezdett 25 percnél szúrni az oldalam és hányingerem lett a keksztől, pihentem egy kicsit, majd kiszenvedtem még 34 percet, de már nem az oldalam fájt, hanem álmos kezdtem lenni. Még mindig hányingerem van... (legközelebb kivágom a kukába, ha ilyet kapok ajándékba is)
Ha most egy darabig kerülöm a sok szénhidrátot és visszaállok arra az útra, ahol tartottam +minden nap hulahoppozok 1 vagy 1 és fél órát, jobb lesz ugye? (Sajna a sétán, néha futáson és biciklizésen kívül csak ezt szeretem csinálni és mivel tél van csak ezt tudom)
Amùgy 175 cm és 65-68 kg között vagyok (nincs elem a mérlegben egy ideje már, szóval csak a tükör mér)
Minden szavad arról árulkodik hogy fogalmad sincs hogy működik a fogyás
Tájékozódj kicsit a témában és akkor nem kérdezel butaságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!