Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Túl ettem magam, mit tegyek?

Túl ettem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már 2 hete, (igen ünnepek alatt is) próbáltam tartani azt a max 1400, de általában nem több, mint 1300 kalóriát, de most véletlenül rámjött valami és megettem estére egy teljes csomag vital cukor mentes darált kekszet (már bánom, hogy megvettem). Nem tudom, megkívántam és bezabáltam az egészet, ami ugye kb 800 kalória. Ehhez hozzá jön 2 sült tojás egy fél szelet fehér kenyérrel, 1 teljes kiőrlésű vajkrémes buci, 1 kis szelet túrós süti, 1 kis sajtos fornetti pogácsa, egy kicsi kevesebb, mint egy fél banán, 2 korpovit keksz és pár szem licsi. Ami már majdnem 2000, vagy lehet, hogy annyi is...

Rosszul éreztem magam ezért próbáltam hulahoppozni, de mivel 2 hete nem voltam itthon és nem csináltam elkezdett 25 percnél szúrni az oldalam és hányingerem lett a keksztől, pihentem egy kicsit, majd kiszenvedtem még 34 percet, de már nem az oldalam fájt, hanem álmos kezdtem lenni. Még mindig hányingerem van... (legközelebb kivágom a kukába, ha ilyet kapok ajándékba is)

Ha most egy darabig kerülöm a sok szénhidrátot és visszaállok arra az útra, ahol tartottam +minden nap hulahoppozok 1 vagy 1 és fél órát, jobb lesz ugye? (Sajna a sétán, néha futáson és biciklizésen kívül csak ezt szeretem csinálni és mivel tél van csak ezt tudom)

Amùgy 175 cm és 65-68 kg között vagyok (nincs elem a mérlegben egy ideje már, szóval csak a tükör mér)

jan. 2. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
1 rossz nap nem fogja elrontani az eddigieket. Nem is kell extrán gyorsan ledolgozni meg semmi. Folytasd úgy ahogy előtte is csináltad
tegnapelőtt 07:59
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Semmi nem lesz attól, hogy most egy nap kicsit többet ettél.
tegnapelőtt 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Alapból azt mondanám, hogy nem lesz semmi, folytasd, ahol abbahagytad…de az 1300-1400 kalória nagyon kevés, ha edzel is mellette. A jövőben is lesznek ilyen falásrohamok, ha nem emeled a kalória-kereted. 175 cm/65 kg esetén az alapanyagcseréd 1500 kcal/nap alatt van, ez alá semmilyen körülmények közé ne menj. De a fogyáshoz is ehetsz többet, ha sportolsz.
tegnapelőtt 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
De azt ugye közben sejted, hogy ha ilyeneken rugózol, hogy "1 kis sajtos fornetti pogácsa, egy kicsi kevesebb, mint egy fél banán, 2 korpovit keksz és pár szem licsi", úgy, hogy közben a súlyod teljesen normális, és BETEGESEN kevés kalóriát viszel be, akkor te nem vagy egy mentálisan 100%-ban egészséges ember, és segítséget kellene keresned?
tegnapelőtt 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tele hassal soha nem kezdünk hulahoppozni, főleg, ha amúgy is rosszul vagy.
tegnapelőtt 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Minden szavad arról árulkodik hogy fogalmad sincs hogy működik a fogyás

Tájékozódj kicsit a témában és akkor nem kérdezel butaságot

tegnapelőtt 13:49
 7/8 anonim válasza:
81%
Nem kell fogynod ,ha 175cm vagy.
tegnapelőtt 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
86%
Az egészségedet veszélyezteted a fogyókúrával! Az 1400 durva önkárosítás, anorexia. Minek akarsz fogyni tökéletes súllyal? Nem attól leszel boldog, ha girhes és beteg leszel, ugyanolyan boldogtalan leszel, mint most. Nem a súlyodban van az életfájdalmad, hanem az önbizalom-hiányodban. Menj be az iskolapszichológushoz, de még jobb lenne, ha a szüleiddel pszichológust kerestetnél magadnak.
tegnapelőtt 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!