Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy mit kéne tegyek?

Szerintetek hogy mit kéne tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval irodán kezdtem dolgozni ebbe a hónapban és itthonról viszem el az ennivalót amit édesanyám csomagol, de én nagyon soknak látom, de kapok érte ittjon ha nem eszem meg.

Ma is pl ettem egy szendvicset, két tál főzeléket hozzá fasírtot és levest ami rám lett erőltetve hiába mondtam hogy nem szeretném. Viszont nagyon szorongok amiatt hogy ez hosszú távon nem lesz jó,el fogok hízni . Mit javasolnátok?

2022. nov. 23. 19:24
 1/3 A kérdező kommentje:
A hogy az véletlen került a kérdésbe 😄
2022. nov. 23. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én azért 20-25 évesen megtudom a maminak mondani hogy eltudom egymagam is az ételt készíteni és csomagolni, ne ez legyen már a legnagyobb félelmed.
2022. nov. 23. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
86%

Azt, hogy nőj fel. Ha dolgozol már, akkor valószínűleg egy 20 év körüli már legalább vagy. Magadnak csomagolsz ételt, és akkor nincs az, hogy "hiába mondtam, hogy nem szeretném".

Viszont amúgy ha normális adagról beszélünk, akkor egy szendvics, két tányérnyi főzelék és fasírt, az kb. semmi kalóriában (persze pontos mértékeket nem írtál).

2022. nov. 23. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!